Hypixel değişik bir sunucu bazen atarlar bazen atmazlar onlara kalmış yazı tura at bence.
Hocam işte dediğim gibi değişik şansa bağlı. Mesela ben bedwars oynadıktan 1 gün sonra ban yedim makroda açmamıştım.Daha önce aldım 1.2milyar son 100M'yi aldım ban yedim 3 ay ama ondan önce 1milyar varken uzun bir sure yememiştim acaba son alımım farklı birinden farklı bir şekildeydi o yüzden mi yedim.
Farklı şekilden kastığınız nedir?Daha önce aldım 1.2milyar son 100M'yi aldım ban yedim 3 ay ama ondan önce 1milyar varken uzun bir sure yememiştim acaba son alımım farklı birinden farklı bir şekildeydi o yüzden mi yedim.
Hocam eğer süreli ban yediyseniz sınırsız yeme riskiniz var ben yapmamanızı öneriyorum tabii size kalmış.Daha önce aldım 1.2milyar son 100M'yi aldım ban yedim 3 ay ama ondan önce 1milyar varken uzun bir sure yememiştim acaba son alımım farklı birinden farklı bir şekildeydi o yüzden mi yedim.
Bence de hocam hesap boşa gider.Hocam eğer süreli ban yediyseniz sınırsız yeme riskiniz var ben yapmamanızı öneriyorum tabii size kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.