Hypixel Skyblock parayla coin alınırsa ban yenir mi?

Hypixel değişik bir sunucu bazen atarlar bazen atmazlar onlara kalmış yazı tura at bence.

1665345792911.png

Sanırım bu madde giriyor. Ticaret konusunda dolandırılırsanız da destek sağlamıyorlar sanırım. Ha arkadaşınızla aranızda bir şeyse bilmiyorum ama kurallarda yasak olan bir şey.

Hypixel Skyblock Kuralları

Hypixel değişik bir sunucu bazen atarlar bazen atmazlar onlara kalmış yazı tura at bence.

Daha önce aldım 1.2milyar son 100M'yi aldım ban yedim 3 ay ama ondan önce 1milyar varken uzun bir sure yememiştim acaba son alımım farklı birinden farklı bir şekildeydi o yüzden mi yedim.

Daha önce aldım 1.2milyar son 100M'yi aldım ban yedim 3 ay ama ondan önce 1milyar varken uzun bir sure yememiştim acaba son alımım farklı birinden farklı bir şekildeydi o yüzden mi yedim.
Hocam işte dediğim gibi değişik şansa bağlı. Mesela ben bedwars oynadıktan 1 gün sonra ban yedim makroda açmamıştım.

Farklı şekilden kastığınız nedir?

Hypixel şu uygulamadan ya da diğer siteden almanıza bakmaz, ticaret yasak diye biliyorum. Tabii gizli şekilde alıp yapanlar vardır ancak sorumluluk mutlaka ticareti yapanlar arasında olmalı.

Hocam eğer süreli ban yediyseniz sınırsız yeme riskiniz var ben yapmamanızı öneriyorum tabii size kalmış.
Bence de hocam hesap boşa gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı