shyzeq Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 663 Çözümler 3 17 Kasım 2023 #1 Bunu almanın sanırsam riski varmış ve güvenemedim açıkçası, sık sık coin arkadaşlar deneyimini yazabilir mi?
Bunu almanın sanırsam riski varmış ve güvenemedim açıkçası, sık sık coin arkadaşlar deneyimini yazabilir mi?
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #2 Hypixel güvenilir bir sunucudur almakta içiniz rahat olsun hocam bir sıkıntı çıkmaz yani.
5 577915 Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 610 Çözümler 3 17 Kasım 2023 #3 Maliofficial dedi: Hypixel güvenilir bir sunucudur almakta içiniz rahat olsun hocam bir sıkıntı çıkmaz yani. Genişletmek için tıkla... Değil dolandırıcılar.
Maliofficial dedi: Hypixel güvenilir bir sunucudur almakta içiniz rahat olsun hocam bir sıkıntı çıkmaz yani. Genişletmek için tıkla... Değil dolandırıcılar.
MK061 Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 1 17 Kasım 2023 #4 577915 dedi: Değil dolandırıcılar. Genişletmek için tıkla... Siz çakmasına girmişsinizdir.
shyzeq Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 663 Çözümler 3 17 Kasım 2023 #5 Maliofficial dedi: Hypixel güvenilir bir sunucudur almakta içiniz rahat olsun hocam bir sıkıntı çıkmaz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ban riski varmış, sizce banlanabilir miyim? Üçüncü taraf siteden coin aldığım için bunu almam yasak ama harbiden çok ihtiyacım var
Maliofficial dedi: Hypixel güvenilir bir sunucudur almakta içiniz rahat olsun hocam bir sıkıntı çıkmaz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ban riski varmış, sizce banlanabilir miyim? Üçüncü taraf siteden coin aldığım için bunu almam yasak ama harbiden çok ihtiyacım var
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #6 shyzeq dedi: Hocam ban riski varmış, sizce banlanabilir miyim? Üçüncü taraf siteden coin aldığım için bunu almam yasak ama harbiden çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Ban riski varsa yapma premium hesap kolay bulunmuyor dostum.
shyzeq dedi: Hocam ban riski varmış, sizce banlanabilir miyim? Üçüncü taraf siteden coin aldığım için bunu almam yasak ama harbiden çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Ban riski varsa yapma premium hesap kolay bulunmuyor dostum.
amogus sus Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #7 Eğer skyblock coinlerinden bahsediyorsanız çoğu dolandırıcıdır dolandırıcı olmayanlar ise sistemden takip edildiği için yakın zamanda ban yer hesabınız. Çoğu çoğaltma buglarıyla elde edilmiş coinler bu yüzden sistemden rahatça takip edilir.
Eğer skyblock coinlerinden bahsediyorsanız çoğu dolandırıcıdır dolandırıcı olmayanlar ise sistemden takip edildiği için yakın zamanda ban yer hesabınız. Çoğu çoğaltma buglarıyla elde edilmiş coinler bu yüzden sistemden rahatça takip edilir.
efeking1245 Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 145 17 Kasım 2023 #8 shyzeq dedi: Hocam ban riski varmış, sizce banlanabilir miyim? Üçüncü taraf siteden coin aldığım için bunu almam yasak ama harbiden çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilirim bana ulaşabilirseniz.discord veya benzerinden
shyzeq dedi: Hocam ban riski varmış, sizce banlanabilir miyim? Üçüncü taraf siteden coin aldığım için bunu almam yasak ama harbiden çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilirim bana ulaşabilirseniz.discord veya benzerinden
shyzeq Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 663 Çözümler 3 17 Kasım 2023 #9 efeking1245 dedi: Yardımcı olabilirim bana ulaşabilirseniz.discord veya benzerinden Genişletmek için tıkla... Siz almış mıydınız? Aldıysanız banlanma gibi bir durum söz konusu oldu mu?
efeking1245 dedi: Yardımcı olabilirim bana ulaşabilirseniz.discord veya benzerinden Genişletmek için tıkla... Siz almış mıydınız? Aldıysanız banlanma gibi bir durum söz konusu oldu mu?
efeking1245 Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 145 18 Kasım 2023 #10 shyzeq dedi: Siz almış mıydınız? Aldıysanız banlanma gibi bir durum söz konusu oldu mu? Genişletmek için tıkla... Almadım ama satışını yapıyorum banlanmamak icin taktikler var ona göre fiyat koyuluyor.
shyzeq dedi: Siz almış mıydınız? Aldıysanız banlanma gibi bir durum söz konusu oldu mu? Genişletmek için tıkla... Almadım ama satışını yapıyorum banlanmamak icin taktikler var ona göre fiyat koyuluyor.