neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 1 Nisan 2023 #1 @Serush hocam tekrardan merhaba. Kar bloğunun 64 tanesini ne kadara satmalıyım ve nerede satabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
@Serush hocam tekrardan merhaba. Kar bloğunun 64 tanesini ne kadara satmalıyım ve nerede satabilirim?
T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #2 neqetria dedi: @Serush hocam tekrardan merhaba. Kar bloğunun 64 tanesini ne kadara satmalıyım ve nerede satabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam birlikte oynayalım oyunu size öğreteyim ne dersniz hatrı sayılır şekilde biliyorum giants swordum var falan. Bir de bazzardan satacaksın.
neqetria dedi: @Serush hocam tekrardan merhaba. Kar bloğunun 64 tanesini ne kadara satmalıyım ve nerede satabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam birlikte oynayalım oyunu size öğreteyim ne dersniz hatrı sayılır şekilde biliyorum giants swordum var falan. Bir de bazzardan satacaksın.
Serush Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 2.951 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560 Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #3 neqetria dedi: @Serush hocam tekrardan merhaba. Kar bloğunun 64 tanesini ne kadara satmalıyım ve nerede satabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam kar blokları NPC'de daha kârlı. NPC'ye satabilirsiniz. Pazardan alıp da NPC'ye satma bile yapabilirsiniz minik profitler bırakır.
neqetria dedi: @Serush hocam tekrardan merhaba. Kar bloğunun 64 tanesini ne kadara satmalıyım ve nerede satabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam kar blokları NPC'de daha kârlı. NPC'ye satabilirsiniz. Pazardan alıp da NPC'ye satma bile yapabilirsiniz minik profitler bırakır.
Serush Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 2.951 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560 Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #4 Tugr2064 dedi: Hocam birlikte oynayalım oyunu size öğreteyim ne dersniz hatrı sayılır şekilde biliyorum giants swordum var falan. Bir de bazzardan satacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam nickiniz nedir?
Tugr2064 dedi: Hocam birlikte oynayalım oyunu size öğreteyim ne dersniz hatrı sayılır şekilde biliyorum giants swordum var falan. Bir de bazzardan satacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam nickiniz nedir?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 1 Nisan 2023 #5 Tugr2064 dedi: Hocam birlikte oynayalım oyunu size öğreteyim ne dersniz hatrı sayılır şekilde biliyorum giants swordum var falan. Bir de bazzardan satacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam LGS'ye gireceğim her zaman oynayamiyorum, yazın oynarız isterseniz. Serush dedi: Hocam nickiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Neqxs7 hocam. Serush dedi: Hocam kar blokları NPC'de daha kârlı. NPC'ye satabilirsiniz. Pazardan alıp da NPC'ye satma bile yapabilirsiniz minik profitler bırakır. Genişletmek için tıkla... Hangi NPC hocam? Ben bazaar'a satıyorum 1500 tanesi 5-6k ediyor orada.
Tugr2064 dedi: Hocam birlikte oynayalım oyunu size öğreteyim ne dersniz hatrı sayılır şekilde biliyorum giants swordum var falan. Bir de bazzardan satacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam LGS'ye gireceğim her zaman oynayamiyorum, yazın oynarız isterseniz. Serush dedi: Hocam nickiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Neqxs7 hocam. Serush dedi: Hocam kar blokları NPC'de daha kârlı. NPC'ye satabilirsiniz. Pazardan alıp da NPC'ye satma bile yapabilirsiniz minik profitler bırakır. Genişletmek için tıkla... Hangi NPC hocam? Ben bazaar'a satıyorum 1500 tanesi 5-6k ediyor orada.
Serush Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 2.951 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560 Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #6 neqetria dedi: Hocam LGS'ye gireceğim her zaman oynayamiyorum, yazın oynarız isterseniz. Neqxs7 hocam. Hangi NPC hocam? Ben Bazaar'a satıyorum 1500 tanesi 5-6k ediyor orada. Genişletmek için tıkla... Pazarın önünde 2 tane NPC var. Herhangi birine satabilirsin.
neqetria dedi: Hocam LGS'ye gireceğim her zaman oynayamiyorum, yazın oynarız isterseniz. Neqxs7 hocam. Hangi NPC hocam? Ben Bazaar'a satıyorum 1500 tanesi 5-6k ediyor orada. Genişletmek için tıkla... Pazarın önünde 2 tane NPC var. Herhangi birine satabilirsin.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 1 Nisan 2023 #7 Serush dedi: Pazarın önünde 2 tane NPC var. Herhangi birine satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de oyunda takıldım kaldım ne yapsam bilmiyorum para kasıp ne almalıyım? Ve pet var 2 tane ne işe yarıyor petler?
Serush dedi: Pazarın önünde 2 tane NPC var. Herhangi birine satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de oyunda takıldım kaldım ne yapsam bilmiyorum para kasıp ne almalıyım? Ve pet var 2 tane ne işe yarıyor petler?
Serush Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 2.951 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560 Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #8 neqetria dedi: Hocam bir de oyunda takıldım kaldım ne yapsam bilmiyorum para kasıp ne almalıyım? Ve pet var 2 tane ne işe yarıyor petler? Genişletmek için tıkla... Her pet farklı statlar ve farklı özellikler veriyor. Hangi 2 pet var?
neqetria dedi: Hocam bir de oyunda takıldım kaldım ne yapsam bilmiyorum para kasıp ne almalıyım? Ve pet var 2 tane ne işe yarıyor petler? Genişletmek için tıkla... Her pet farklı statlar ve farklı özellikler veriyor. Hangi 2 pet var?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 1 Nisan 2023 #9 Serush dedi: Her pet farklı statlar ve farklı özellikler veriyor. Hangi 2 pet var? Genişletmek için tıkla... Bir tane Rock diğerini unuttum ortaya büyülü yumurta yanlara büyülü kırıktaş konularla yapılıyordu ama.
Serush dedi: Her pet farklı statlar ve farklı özellikler veriyor. Hangi 2 pet var? Genişletmek için tıkla... Bir tane Rock diğerini unuttum ortaya büyülü yumurta yanlara büyülü kırıktaş konularla yapılıyordu ama.
Serush Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 2.951 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560 Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #10 neqetria dedi: Bir tane Rock diğerini unuttum ortaya büyülü yumurta yanlara büyülü kırıktaş konularla yapılıyordu ama. Genişletmek için tıkla... Rock defans veriyor cobblestone kırdıkça raritysi artıyor, diğerini anlayamadım.
neqetria dedi: Bir tane Rock diğerini unuttum ortaya büyülü yumurta yanlara büyülü kırıktaş konularla yapılıyordu ama. Genişletmek için tıkla... Rock defans veriyor cobblestone kırdıkça raritysi artıyor, diğerini anlayamadım.