T tahsinerdem Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #1 Bir video izledim adam wheat farm yaparken kırdığı buğdaylar otomatik ekiliyordu. Onun gibi nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
Bir video izledim adam wheat farm yaparken kırdığı buğdaylar otomatik ekiliyordu. Onun gibi nasıl yapabilirim?
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #2 Basket of seeds kullanmanız gerek, mod kurmaya çalışmanızı asla önermem. EfeOzcann'ın yazdığı yorum doğru hocam, kusura bakmayın yanlış anladım.
Basket of seeds kullanmanız gerek, mod kurmaya çalışmanızı asla önermem. EfeOzcann'ın yazdığı yorum doğru hocam, kusura bakmayın yanlış anladım.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2022 #3 tahsinerdem dedi: Bir video izledim adam wheat farm yaparken kırdığı buğdaylar otomatik ekiliyordu. Onun gibi nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Replenish.
tahsinerdem dedi: Bir video izledim adam wheat farm yaparken kırdığı buğdaylar otomatik ekiliyordu. Onun gibi nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Replenish.
T tahsinerdem Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #4 EfeOzcann dedi: Replenish. Genişletmek için tıkla... nasıl bulabilirim hangi tarifte?
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2022 #5 tahsinerdem dedi: Nasıl bulabilirim hangi tarifte? Genişletmek için tıkla... Farming Content'de geliyor galiba Ah'da 1M civarına satılıyor.
tahsinerdem dedi: Nasıl bulabilirim hangi tarifte? Genişletmek için tıkla... Farming Content'de geliyor galiba Ah'da 1M civarına satılıyor.