kornstyla Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 235 15 Mayıs 2024 #1 Hypixel skyblock oynamaya başladım ama oyundaki amacı tam olarak anlamadım. Minyon topluyorum, skill geliştiriyorum falan ama oyun nereye gidiyor ne yapmamız lazım asıl amacımız nedir?
Hypixel skyblock oynamaya başladım ama oyundaki amacı tam olarak anlamadım. Minyon topluyorum, skill geliştiriyorum falan ama oyun nereye gidiyor ne yapmamız lazım asıl amacımız nedir?
C coltilkisi Picopat Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #2 #rez bende merak ediyorum
Furkanisteww Centipat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #3 #rez pls
I iHasTaBK Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #4 @Furkanisteww @kornstyla Yani MMO tarzı ile Skyblock oyununa yeni soluk getirmişler. MMO oyunlarını biliyorsan aynı mantıkta ilerliyor diye biliyorum.
@Furkanisteww @kornstyla Yani MMO tarzı ile Skyblock oyununa yeni soluk getirmişler. MMO oyunlarını biliyorsan aynı mantıkta ilerliyor diye biliyorum.