Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar Hypixel'de yüksek pingim var. Biliyorum çok uzaktan bağlanıyorum ama bir çözümü yok mu bu durumun?
Arkadaşlar Hypixel'de yüksek pingim var. Biliyorum çok uzaktan bağlanıyorum ama bir çözümü yok mu bu durumun?
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 4 Ağustos 2021 #2 Quikied dedi: Arkadaşlar Hypixel'de yüksek pingim var. Biliyorum çok uzaktan bağlanıyorum ama bir çözümü yok mu bu durumun? Genişletmek için tıkla... Amerika'ya taşınabilirsiniz. Artı 1 Eksi
Quikied dedi: Arkadaşlar Hypixel'de yüksek pingim var. Biliyorum çok uzaktan bağlanıyorum ama bir çözümü yok mu bu durumun? Genişletmek için tıkla... Amerika'ya taşınabilirsiniz.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2021 #3 Quikied dedi: Arkadaşlar Hypixel'de yüksek pingim var. Biliyorum çok uzaktan bağlanıyorum ama bir çözümü yok mu bu durumun? Genişletmek için tıkla... Güney Amerika sunucusu olduğu için 100-150 pingin altına almak mümkün değil. Artı 1 Eksi
Quikied dedi: Arkadaşlar Hypixel'de yüksek pingim var. Biliyorum çok uzaktan bağlanıyorum ama bir çözümü yok mu bu durumun? Genişletmek için tıkla... Güney Amerika sunucusu olduğu için 100-150 pingin altına almak mümkün değil.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 4 Ağustos 2021 #4 Amerika'ya taşınabilirsiniz, fiber kullanmıyorsanız fiber altyapıya geçebilirsiniz. Artı -1 Eksi
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.626 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #5 Hypixel'de düşük ping almak için Amerika'ya taşınmak? Bir ara VPN ile deneyenler olmuştu ama galiba işe yaramamıştı istersen deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Hypixel'de düşük ping almak için Amerika'ya taşınmak? Bir ara VPN ile deneyenler olmuştu ama galiba işe yaramamıştı istersen deneyebilirsin.
KS KS Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #6 kuanbey dedi: Amerika'ya taşınabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deniyorum, olmuyor... Artı 0 Eksi
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 4 Ağustos 2021 #7 Quikied dedi: Deniyorum, olmuyor... Genişletmek için tıkla... İmkanımız olsa da hepimiz gidebilsek.. Artı 0 Eksi