Çözüldü Hypixel'den kalıcı yasaklanmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eymen30051

Decapat
Daha fazla  
Discord kapandığından dolayı WARP uygulamasını kullanıyordum 2 tane Minecraft hesabım vardı ilk hesabımdan girdim biraz sunucuda hareket ettim sonra perma ban yedim sebepsiz yere. Diğer hesaba girdim ondanda perma ban yedim. Hypixel'de desteğe de yazamıyorum hesabınız reddedildi diyor. Hiçbir hile kullanmadım. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Çözüm
Buradaki adımlar dışında kimse yardımcı olamaz. Buradan ulaştığın halde reddedildiysen geçmiş olsun.

Buradaki adımlar dışında kimse yardımcı olamaz. Buradan ulaştığın halde reddedildiysen geçmiş olsun.

Çözüm
Hocam çok ilginç bir durum... Ben eskiden bir sürü hile açınça bile bir-iki gün ban yiyordum sonra devam ediyordum.

Hocam çok ilginç bir durum... Ben eskiden bir sürü hile açınça bile bir-iki gün ban yiyordum sonra devam ediyordum.
Doğru düzgün iş yapan bir destek ekipleri yok. Gün içerisinde binlerce insan değişik sebeplerden yasaklanıyor. Dolayısıyla otomatik sistem kullanıyorlar. Gönderdiğim siteden başvurunuzu yapın inceleme sonrasında belli olur.

Ayrıca VPN kullanmak sunucuda yasak.

Son düzenleme:

Hocam sorunu halledebildiniz mi bende aynı sebepten ban yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…