44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 11 Nisan 2018 #1 Kingston Hyperx Cloud Stinger Oyuncu Kulaklığı HX-HSCS-BK/NA ve HyperX Cloud Stinger Stereo Oyuncu Kulaklığı ( HX-HSCS-BK/EE ) arasındaki fark nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2018
Kingston Hyperx Cloud Stinger Oyuncu Kulaklığı HX-HSCS-BK/NA ve HyperX Cloud Stinger Stereo Oyuncu Kulaklığı ( HX-HSCS-BK/EE ) arasındaki fark nedir acaba?
akali Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 38 28 Haziran 2020 #2 Aynısını ben de merak ediyorum hiçbir yerde de yazmıyor burada da kimse cevap vermemiş... EDİT: Merhabalar Destek adresinden numaralarla hangi kulaklıkların eşleştiğini bulabilirsiniz. Birden karşıma çıkıverdi. Son düzenleme: 28 Haziran 2020
Aynısını ben de merak ediyorum hiçbir yerde de yazmıyor burada da kimse cevap vermemiş... EDİT: Merhabalar Destek adresinden numaralarla hangi kulaklıkların eşleştiğini bulabilirsiniz. Birden karşıma çıkıverdi.
Kheaven Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 1.292 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2020 #3 NVIDIA RTX Voice: Setup Guide
A altayak Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 5 5 Şubat 2021 #4 bu konuda benim de sorum var. farkları ne acaba ?
T Taruz Zeptopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #5 Kulaklığın hiçbir farkı yok bire bir aynı toplam 4 adet sonu farklı olan stok numarası var ama ozellikleri tamamen ayni benim kanaatim bu kodlama farklılığı ya üretim tarihi ya da üretim yeriyle alakalı yoksa tamamen ayni.
Kulaklığın hiçbir farkı yok bire bir aynı toplam 4 adet sonu farklı olan stok numarası var ama ozellikleri tamamen ayni benim kanaatim bu kodlama farklılığı ya üretim tarihi ya da üretim yeriyle alakalı yoksa tamamen ayni.