Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 25 Mart 2025 #1 Yeni güncellemeyi yaptıktan sonra böyle oldu. Hata:
Çözüm Bayram Tempest 25 Mart 2025 Fueren dedi: Maalesef işe yaramadı hocam. Komple bilgisayarı yeniden başlattım fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle yapalım yine windowrulev2 olsun ama blueman-manager yerine class:^(blueman-manager) olsun. Örnek: windowrulev2 = float, class:^(blueman-manager) Diğer satırlara buna göre uygularsın.
Fueren dedi: Maalesef işe yaramadı hocam. Komple bilgisayarı yeniden başlattım fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle yapalım yine windowrulev2 olsun ama blueman-manager yerine class:^(blueman-manager) olsun. Örnek: windowrulev2 = float, class:^(blueman-manager) Diğer satırlara buna göre uygularsın.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.787 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #2 Fueren dedi: Yeni güncellemeyi yaptıktan sonra böyle oldu. Hata: Eki Görüntüle 2453993 Genişletmek için tıkla... Configteki 80, 81 ve 82 numaralı satırları atabilir misin? Artı 0 Eksi
Fueren dedi: Yeni güncellemeyi yaptıktan sonra böyle oldu. Hata: Eki Görüntüle 2453993 Genişletmek için tıkla... Configteki 80, 81 ve 82 numaralı satırları atabilir misin?
KS KS Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 25 Mart 2025 #3 Bayram Tempest dedi: Configteki 80, 81 ve 82 numaralı satırları atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala windowrule = float, ^(org.kde.polkit-kde-authentication-agent-1)$ windowrule = float, gnome-calculator windowrule = float, blueman-manager Buyurun hocam. Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Configteki 80, 81 ve 82 numaralı satırları atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala windowrule = float, ^(org.kde.polkit-kde-authentication-agent-1)$ windowrule = float, gnome-calculator windowrule = float, blueman-manager Buyurun hocam.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.787 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #4 Fueren dedi: Kod:Panoya kopyala windowrule = float, ^(org.kde.polkit-kde-authentication-agent-1)$ windowrule = float, gnome-calculator windowrule = float, blueman-manager Buyurun hocam. Genişletmek için tıkla... windowrulev2 kullan. Artı 0 Eksi
Fueren dedi: Kod:Panoya kopyala windowrule = float, ^(org.kde.polkit-kde-authentication-agent-1)$ windowrule = float, gnome-calculator windowrule = float, blueman-manager Buyurun hocam. Genişletmek için tıkla... windowrulev2 kullan.
KS KS Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 25 Mart 2025 #5 Bayram Tempest dedi: Windowrulev2 kullan. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı hocam. Komple bilgisayarı yeniden başlattım fakat olmadı. Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Windowrulev2 kullan. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı hocam. Komple bilgisayarı yeniden başlattım fakat olmadı.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.787 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #6 Fueren dedi: Maalesef işe yaramadı hocam. Komple bilgisayarı yeniden başlattım fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle yapalım yine windowrulev2 olsun ama blueman-manager yerine class:^(blueman-manager) olsun. Örnek: windowrulev2 = float, class:^(blueman-manager) Diğer satırlara buna göre uygularsın. Artı 0 Eksi Çözüm
Fueren dedi: Maalesef işe yaramadı hocam. Komple bilgisayarı yeniden başlattım fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle yapalım yine windowrulev2 olsun ama blueman-manager yerine class:^(blueman-manager) olsun. Örnek: windowrulev2 = float, class:^(blueman-manager) Diğer satırlara buna göre uygularsın.
KS KS Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 25 Mart 2025 #7 Bayram Tempest dedi: Örnek: windowrulev2 = float, class:^(blueman-manager) Genişletmek için tıkla... İşe yaradı hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Örnek: windowrulev2 = float, class:^(blueman-manager) Genişletmek için tıkla... İşe yaradı hocam teşekkürler.