Hyprland ölçeklendirmesi sorunlu görünüyor

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Selamlar. Hyprland kullanıyorum ekranım 1920x1080 ve ölçeklendirme olarak da default 1 olarak kullanıyordum. Ekran çok büyük geliyor yazılar falan büyük gözüküyor ve bundan rahatsız oluyordum. Ölçeklendirmeyi 0.75 gibi bir şey yaptım ancak bu sefer de Discord gibi diğer uygulamar da tam ekran olmuyordu aşağıya örnek bırakacağım göreceksiniz. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Veya daha başka bir yöntem var mı ölçeklendirme dışında?

1725727338764.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Hyprland kullanıyorum ekranım 1920x1080 ve ölçeklendirme olarak da default 1 olarak kullanıyordum. Ekran çok büyük geliyor yazılar falan büyük gözüküyor ve bundan rahatsız oluyordum. Ölçeklendirmeyi 0.75 gibi bir şey yaptım ancak bu sefer de Discord gibi diğer uygulamar da tam ekran olmuyordu aşağıya örnek bırakacağım göreceksiniz. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Veya daha başka bir yöntem var mı ölçeklendirme dışında?

Eki Görüntüle 2305143
Config ile alakalı.

Hyprland konfigurasyonu nasıl yapılıyor öğrenmeniz lazım. Eğer öğrenemem/kurcalayamam zor gelir diyorsanız ya hazır hali ile kullanmaya devam edeceksiniz ya da masaüstü ortamlarına geçeceksiniz.
JaKooLit'in Configini kullaniyorum zaten hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı