Hyte Y70 Touch için Lian Li UNI FAN SL WIRELESS LCD fanların dizilimi nasıl olmalı?

Asyneum

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Bir sistem topladım ve kasa tercihim Y70 Touch oldu. Bu kasada ben 10 adet fan kullanacağım. En iyi hava akışı ve görüntüyü elde etmek için yardımınıza ihtiyacım var, fan dizilimini bu şekilde yapacağım;

1744300919721.png

Biliyorsunuz ki Lian Li UNI FAN SL WIRELESS LCD fanların bir de REVERSE modelleri mevcut. Ben bu dizilimde hangilerini reverse hangilerini normal fan olarak tercih etmeliyim en iyi hava akışını ve görünüşü elde etmek için?

Yan ve altlara reverse alın. AiO ve egzoz fanı havayı atacak taraf olacak.

@Smmmhunter tam olarak 6x reverse alıyorum öyleyse hocam, aşağıda ki gibi olacak sanırım doğru mu anladım (kasa aynı)? çok yardımcı oldunuz bu arada sonsuz teşekkür ediyorum size. Bu tarz bi kasayı ilk defa kullanacağım için aklımda büyük soru işaretleri vardı açıkcası...

1744316571540.png

Son düzenleme:
@Smmmhunter tam olarak 6x reverse alıyorum öyleyse hocam, aşağıda ki gibi olacak sanırım doğru mu anladım (kasa aynı)? çok yardımcı oldunuz bu arada sonsuz teşekkür ediyorum size. Bu tarz bi kasayı ilk defa kullanacağım için aklımda büyük soru işaretleri vardı açıkcası...

Eki Görüntüle 2466950
Evet 6 reverse 4 düz. AiO'ya almıyorsanız 1 tane düz. Hyte zaten akvaryum kasalar da artık Lian Li'den sonra geliyor. Airflow'u üzmez.

Evet 6 reverse 4 düz. AiO'ya almıyorsanız 1 tane düz. Hyte zaten akvaryum kasalar da artık Lian Li'den sonra geliyor. Airflow'u üzmez.

Ben direkt 10x alacağım hocam. AiO olarak Arctic Liquid Freezer III 360 alıp fanlarını Lian-Li ile değiştireceğim düz versiyonuyla söylediğiniz gibi.

Bütçem var hocam, açıkcası bana güven veren LF 3 var bi, ama tabii ki tavsiyenizi dinlemek isterim.
Asıl önerim bu olur. Hem boruları gizlenebiliyor hem de gayet sessiz ve performanslı.
İkinci ama gereksiz bir öneri de LF3 Pro olacak.

Bütçem var hocam, açıkçası bana güven veren lf 3 var bir, ama tabii ki tavsiyenizi dinlemek isterim.

Hocam fanları aldınız mı? USB 2.0 için ne çözüm buldunuz? 7 tane SL LCD Wireless fanları aldım ve NZXT'nin 2.0 hubuna taktım LCD ekranlar sapıttı gidip geliyor vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı