Bir sistem topladım ve kasa tercihim Y70 Touch oldu. Bu kasada ben 10 adet fan kullanacağım. En iyi hava akışı ve görüntüyü elde etmek için yardımınıza ihtiyacım var, fan dizilimini bu şekilde yapacağım;
Biliyorsunuz ki Lian Li UNI FAN SL WIRELESS LCD fanların bir de REVERSE modelleri mevcut. Ben bu dizilimde hangilerini reverse hangilerini normal fan olarak tercih etmeliyim en iyi hava akışını ve görünüşü elde etmek için?
@Smmmhunter tam olarak 6x reverse alıyorum öyleyse hocam, aşağıda ki gibi olacak sanırım doğru mu anladım (kasa aynı)? çok yardımcı oldunuz bu arada sonsuz teşekkür ediyorum size. Bu tarz bi kasayı ilk defa kullanacağım için aklımda büyük soru işaretleri vardı açıkcası...
@Smmmhunter tam olarak 6x reverse alıyorum öyleyse hocam, aşağıda ki gibi olacak sanırım doğru mu anladım (kasa aynı)? çok yardımcı oldunuz bu arada sonsuz teşekkür ediyorum size. Bu tarz bi kasayı ilk defa kullanacağım için aklımda büyük soru işaretleri vardı açıkcası...
The New P12 Pro Fans More Performance at Any Speed The P12 Pro unleashes its full potential: quieter and more powerful at low speeds, with greater performance reserves under load—for maximum cooling without compromise.
Hocam fanları aldınız mı? USB 2.0 için ne çözüm buldunuz? 7 tane SL LCD Wireless fanları aldım ve NZXT'nin 2.0 hubuna taktım LCD ekranlar sapıttı gidip geliyor vs.