Hytech 7.1 ses kartını laptop görmüyor

Makaleler
7
Yer
Konya
Arkadaşlar şuna benzer bir USB ses kartı aldım ancak bilgisayara bağladığım zaman çalışmıyor. Sebebi nedir? Kutunun üstünde tak çalıştır yazıyor.

Markası Hytech. Tek yapmak istediğim kulaklık ile mikrofonu aynı anda bağlamak. Bağladığım zaman üzerinde bir boşluk var sanırım ışık yanması gerekiyor, orası da yanmıyor.
Sistem özellikleri:
Ryzen 5 3500U, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Windows 10, Vega 8 (Integrated).

Hocam başka slotlarda denediniz mi? Driveri falan var mı?
Evet hocam farklı slotlarda denedim. Belki bir problem vardır diye usb uzatıcı da takıp denedim görmüyor. Xear 3D Audio Simulation Software ile de kullanılabilir yazıyor ama öyle bir program bulamadım. "Driverless, just plug and play audio" yazıyor.

Evet hocam farklı slotlarda denedim. Belki bir problem vardır diye USB uzatıcı da takıp denedim görmüyor. Xear 3D Audio simulation software ile de kullanılabilir yazıyor ama öyle bir program bulamadım. "driverless, just plug and play Audio" yazıyor.

Hocam önerim iade et paranı al 10 TL'ye ses kartı güvenli gelmedi. Mağazanın zaten hiç yorumu yok neredeyse. Jak girişleri sadece plastik olabilir.

Hocam önerim iade et paranı al 10 TL'ye ses kartı güvenli gelmedi. Mağazanın zaten hiç yorumu yok neredeyse. Jak girişleri sadece plastik olabilir.
Hocam internetten almadım bir arkadaşımdan aldım. İdareten. Zaten profesyonel ses kartım var da memleketime geldim Muğla'ya dönemiyorum yaka mikrofonunu bağlamam gerekiyor.

Hocam internetten almadım bir arkadaşımdan aldım. İdareten. Zaten profesyonel ses kartım var da memleketime geldim Muğla'ya dönemiyorum yaka mikrofonunu bağlamam gerekiyor.

Hocam kart USB 2.0 normalde 2.0'ı 3.0'a takabilirsiniz ama bazen uyumsuzluklar olabiliyor.
Ayrıca USB giriş kısmı bozulmuş olabilir mi?

Hocam kart USB 2.0 normalde 2.0'ı 3.0'a takabilirsiniz ama bazen uyumsuzluklar olabiliyor.
Ayrıca USB giriş kısmı bozulmuş olabilir mi?
Zannetmiyorum hocam daha yeni aldım laptopu. Bütün hepsi sağlam. Farklı bilgisayarda denedim yine çalışmadı. Sanırım bozuk. Ama çalışırken bilgisayardan çıkardık nasıl bozulabilir anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı