Usb Ses Kartı 7.1 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Markası Hytech. Tek yapmak istediğim kulaklık ile mikrofonu aynı anda bağlamak. Bağladığım zaman üzerinde bir boşluk var sanırım ışık yanması gerekiyor, orası da yanmıyor.
Sistem özellikleri:
Ryzen 5 3500U, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Windows 10, Vega 8 (Integrated).
Evet hocam farklı slotlarda denedim. Belki bir problem vardır diye usb uzatıcı da takıp denedim görmüyor. Xear 3D Audio Simulation Software ile de kullanılabilir yazıyor ama öyle bir program bulamadım. "Driverless, just plug and play audio" yazıyor.
Evet hocam farklı slotlarda denedim. Belki bir problem vardır diye USB uzatıcı da takıp denedim görmüyor. Xear 3D Audio simulation software ile de kullanılabilir yazıyor ama öyle bir program bulamadım. "driverless, just plug and play Audio" yazıyor.
Hocam internetten almadım bir arkadaşımdan aldım. İdareten. Zaten profesyonel ses kartım var da memleketime geldim Muğla'ya dönemiyorum yaka mikrofonunu bağlamam gerekiyor.
Hocam internetten almadım bir arkadaşımdan aldım. İdareten. Zaten profesyonel ses kartım var da memleketime geldim Muğla'ya dönemiyorum yaka mikrofonunu bağlamam gerekiyor.
Zannetmiyorum hocam daha yeni aldım laptopu. Bütün hepsi sağlam. Farklı bilgisayarda denedim yine çalışmadı. Sanırım bozuk. Ama çalışırken bilgisayardan çıkardık nasıl bozulabilir anlamadım.