Hyundai Accent Era Multimedya ekran güzel olur mu?

Selam, 2009 Hyundai Accent Era aracımız için multimedya ekran düşünüyordum ancak emin olamadım. Stereo olan sanırım opsiyon, ikinci el aldığımız için hiçbir fikrim yok ama iyi olan radyosu bulunmakta, aşağıya da görselini bırakacağım. Şu anki radyodan gayet memnunuz, işimizi görüyor ama genellikle arabanın videolarını izlediğimde hep multimedya takılı olduğunu görüyordum, tabii ki saf eski sürüm Android, biraz kötü olan cinsten multimedyalardı. Android Auto, Apple CarPlay destekli bir multimedya ekran aramaya başladım, hatta buldum ama aklıma çok şey takıldı. Acaba donma, takılma yapar mı? Şahsen emin değilim ama güzel durur mu, uyumlu olur mu görünüş olarak? Gerçekten emin değilim, bu sebepten ötürü sizlerin de görüşünü almak istedim. Babam ileride satarken ekstra olduğu için satmakta kolaylık yaratabileceğini düşünerek istiyor ama dediğim üzere görüntü açısından eski konsola yeni bir ekran nasıl durur gerçekten emin değilim, sizler ne düşünmektesiniz? Alıp takmalı mıyım yoksa orijinalliği bozmamam mı lazım? Teşekkürler! Ek olarak evet, Bafır'ın arabasına takmış olduğu multimedya ile aynı, eğer videosunu izlediyseniz muhtemel olarak biliyorsunuzdur. Ürün bağlantısı - Multimedyanın videosu (Bafır - Eren GK)
Orijinal Radyo:

Takmayı düşündüğüm multimedya ekran:

Aracın iç konsolu:

Saat sabah 06.06 fotoğrafları şu an kendim çekemediğim için Sahibinden.com ilanı üzerinde Nova Otomotiv ilanından aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinalliği bozar ama hoş duru yani.

Yerine uydurabilirsen iyi olur ama dikkat et bu ürünlerin hiçbiri kaliteli değil fazla sıcağa gelmezler. Ben zamanında parçasını alıp kendim montajlamıştım geri görüş kamerası da takmıştım üzerine ama benim konsol buna göre daha uyumluydu direkt 10Inch eskisinin yerine çıkarıp taktım.

Kalitesini bilmiyorum, satın almış çok kişi var ve herhangi bir şikayet görmedim. Tabii ki araçlar sıcak oluyor ama dediğiniz gibi dikkatli olmakta fayda var. Geri görüş kamerası vb. montajlayacak kadar profesyonel olduğumu düşünmüyorum daha ama güzel olabilirdi.

Ölçmedim ancak bildiğim üzere 7" olana tam uymakta, ayrıca Türkiye'de bazı insanlar 9" takıp garip bir hale getirmişler araçları ama öyle istemiyorum, şahsen hoş durmuyor. Ayrıca yukarıda bahsettiğim üzere işletim sistemi ve arayüzü kötü olanlar bunlar, kullanıcıları yanlış anlamasın ama bana göre bunlar cidden hoş durmuyor, çok eski durmakta. Aldığımda direkt olarak CarPlay ile kullanım sağlayacağım, sağlamasam bile videoyu izlediyseniz eğer arayüzünün bunlarla uzaktan yakından alakası yok, gayet güzel duruyor

9" Örnek:

7" Örnek:

@365436 geri görüş kamerası demenizin üzerine aklıma takıldı. Belki montaj olayını yapabilirim, neden olmasın? Burada dört ürün var, aralarındaki farklar ne bilmiyorum, satıcıya sordum. Alacağım ürüne de uyumluymuş gördüğüm üzere. Fakat daha öncesinde yapmış olduğunuz için size bir sorum var, aşağıda bıraktığım görselden ben pek bir şey anlamadım şahsen.

İlk başta ekrana bağlıyoruz, sonra uzatma kablousu sanırım direklerin oradan götürerek bagaja ulaştırıyoruz. Buraya kadar tamam ama daha sonrasında ne yapacağımı anlamadım. 12V kablosunu nereye takmalıyım? Ekstra hat mı çekilmeli yoksa bir hat var mı orada? Arka ışık lambasına takılmalı deniliyor sanırım, arka ışık lambasına taktığımda arka ışık nasıl enerji alacak?

Yanında gelen kablolar tam olarak bu şekilde, cahilliğim için kusura bakmayın.

Son düzenleme:
rka ışık lambasına takılmalı deniliyor sanırım, arka ışık lambasına taktığımda arka ışık nasıl enerji alacak?
Hocam geri lambasına takmazsanız sürekli olarak açık kalır, biz sadece geri vitese takıldığında açılsın istiyoruz o yüzden anarya lambasına paralel bağlayacağız. Paralel bağlarsanız ikisi de aynı anda çalışır.

Önce kablolamayı yapın sonra olay çok basitleşecek gözünüzde zaten, bagajın arkasından fara ulaşın gelen kablolardan beyazınkini bulun oraya paralel bağ yapın bu kadar. Eğer yapamamaktan ya da tertibatı bozmaktan korkarsanız oto elektrikçiler siz kabloları geçirdikten sonra cuzi miktara bağlarlar.

Elinizde veya Youtube'de örnek bir video var mı? Hiç görmediğim, göremediğim için birşey söylemek zor çünkü şu an.

Hocam aldın mı taktın mı nedir son durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…