Yerine uydurabilirsen iyi olur ama dikkat et bu ürünlerin hiçbiri kaliteli değil fazla sıcağa gelmezler. Ben zamanında parçasını alıp kendim montajlamıştım geri görüş kamerası da takmıştım üzerine ama benim konsol buna göre daha uyumluydu direkt 10Inch eskisinin yerine çıkarıp taktım.
Eki Görüntüle 1741985
Kalitesini bilmiyorum, satın almış çok kişi var ve herhangi bir şikayet görmedim. Tabii ki araçlar sıcak oluyor ama dediğiniz gibi dikkatli olmakta fayda var. Geri görüş kamerası vb. montajlayacak kadar profesyonel olduğumu düşünmüyorum daha ama güzel olabilirdi.
Ölçmedim ancak bildiğim üzere 7" olana tam uymakta, ayrıca Türkiye'de bazı insanlar 9" takıp garip bir hale getirmişler araçları ama öyle istemiyorum, şahsen hoş durmuyor. Ayrıca yukarıda bahsettiğim üzere işletim sistemi ve arayüzü kötü olanlar bunlar, kullanıcıları yanlış anlamasın ama bana göre bunlar cidden hoş durmuyor, çok eski durmakta. Aldığımda direkt olarak CarPlay ile kullanım sağlayacağım, sağlamasam bile videoyu izlediyseniz eğer arayüzünün bunlarla uzaktan yakından alakası yok, gayet güzel duruyor
9" Örnek:
7" Örnek:
@365436 geri görüş kamerası demenizin üzerine aklıma takıldı. Belki montaj olayını yapabilirim, neden olmasın?
Burada dört ürün var, aralarındaki farklar ne bilmiyorum, satıcıya sordum. Alacağım ürüne de uyumluymuş gördüğüm üzere. Fakat daha öncesinde yapmış olduğunuz için size bir sorum var, aşağıda bıraktığım görselden ben pek bir şey anlamadım şahsen.
İlk başta ekrana bağlıyoruz, sonra uzatma kablousu sanırım direklerin oradan götürerek bagaja ulaştırıyoruz. Buraya kadar tamam ama daha sonrasında ne yapacağımı anlamadım. 12V kablosunu nereye takmalıyım? Ekstra hat mı çekilmeli yoksa bir hat var mı orada? Arka ışık lambasına takılmalı deniliyor sanırım, arka ışık lambasına taktığımda arka ışık nasıl enerji alacak?
Yanında gelen kablolar tam olarak bu şekilde, cahilliğim için kusura bakmayın.