onrcmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.118 Çözümler 6 18 Haziran 2021 #11 DafGerisiLaf dedi: Kia Rio'nun en boşunda bile 6 hava yastığı var. Genişletmek için tıkla... Saçma zaten olması gereken bu güvenlik ekipmanını lüks görmüşler, konuştuğumuz arabalara bak ne hale geldi piyasa.
DafGerisiLaf dedi: Kia Rio'nun en boşunda bile 6 hava yastığı var. Genişletmek için tıkla... Saçma zaten olması gereken bu güvenlik ekipmanını lüks görmüşler, konuştuğumuz arabalara bak ne hale geldi piyasa.
D DafGerisiLaf Picopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 163 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Haziran 2021 #12 onrcmr dedi: Saçma zaten olması gereken bu güvenlik ekipmanını lüks görmüşler, konuştuğumuz arabalara bak ne hale geldi piyasa. Genişletmek için tıkla... İ20'ye verdiğim parayla 2-3 sene önce bir şeyler mi yapsaydım diye düşünmedim değil. Gerçekten fiyatlar çok uçuk Allah yardımcımız olsun.
onrcmr dedi: Saçma zaten olması gereken bu güvenlik ekipmanını lüks görmüşler, konuştuğumuz arabalara bak ne hale geldi piyasa. Genişletmek için tıkla... İ20'ye verdiğim parayla 2-3 sene önce bir şeyler mi yapsaydım diye düşünmedim değil. Gerçekten fiyatlar çok uçuk Allah yardımcımız olsun.