Hyundai I20 active vs I20

Yer
Uranüs
Daha fazla  
Meslek
Uzay Madencisi
İkisi de 1.4 mpi motor. Active Elite paket düz I20 ise elit Smart. Ben düz I20 taraftarıyım ama yine de bir sorayım dedim hangisini almak daha mantıklı diye. Kilometreleri 50 binin altına değişensiz boyasız ikisi de. Yani ikisi de eşit ama marka 2 farklı araç yapmış neden? Süspansiyonlarımı farklı yoksa büyüklüklerimi farklı bilgisi olan biri yardım ederse çok sevinirim.

i20 Active, i20'den çok az daha yüksek. Gerisi kozmetik fark(tavan çıtası, çamurluk kaplaması gibi aksesuarlar). Bagaj hacimleri vesaire aynı. Sandero ile Sandero Stepway gibiler yani. Hangisi hoşunuza giderse onu alın aralarında konfor ve performans farkı yok. Satarken daha hızlı elden çıksın diyorsanız düz i20 alın çeyrek altın gibi bir araç aşırı seviliyor halkımızın geneli tarafından.

İ20 active, I20'den çok az daha yüksek. Gerisi kozmetik fark(tavan çıtası, çamurluk kaplaması gibi aksesuarlar). Bagaj hacimleri vesaire aynı. Sandero ile sandero stepway gibiler yani. Hangisi hoşunuza giderse onu alın aralarında konfor ve performans farkı yok. Satarken daha hızlı elden çıksın diyorsanız düz I20 alın çeyrek altın gibi bir araç aşırı seviliyor halkımızın geneli tarafından.

Bende öyle düşünmüştüm şimdi teyit edildi. Düz I20 ekstra Elite Smart paket olduğu için cam tavanı da oluyor. Araç zaten küçük cam tavanı açınca ferahlık hissi veriyor insana. Teşekkür ederim cevabınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı