Hyundai'yi nasıl bilirsiniz?

Makaleler
5
Genel olarak her yeni modeli çıktığında ilgi gören ama sonrasında pek konuşulmayan bir marka gibi görünüyor bana, genel olarak çevrede pek hayran kitlesi de yok (Volkswagen veya Honda'da olduğu gibi), daha çok bu kitleyi "i" serisiyle kazandı. Ama okuduğum forumlarda ve kullanıcı incelemelerinde hep güvenilir olarak söz ediliyor. Siz neler düşünüyorsunuz?

Kim diyor i serisi ile tanındığını?
Eki Görüntüle 2334652

Şimdi hocam H100'ü saymıyorum bence o ayrı bir marka, hatta o bence vasıta olarak bile konumlandırılmamalı onun ayrı bir sınıfı var.

Bana accent dışında, konuşlur olmasını i serisi özellikle de I20 ile sağladı gibi geliyor ya da ben öyle hissediyorum.

2017 model tucson kullanıyoruz. Daha bir yanlışını görmedik keyifle kullanıyoruz 4x4 200 beygire kadar açıyor Sport mode ile.

2005 Hyundai Matrix pederin eski aracıydı. Evlerden ırak. Dünyanın en çirkin arabalarından. Hatırlamak bile istemiyorum.
2016 i30 1.6 turbo benzinli(manuel) araç sahibiydim. Kullandığım süre boyunca herhangi bir sorun çıkarmadı, her şeyinden çok memnun kaldım fiyatının üzerinde bir araçtı.
2020 Kona 1.6 CRDi otomatik manitanın aracıydı, 2 sene boyunca eziyet eder gibi kullandı herhangi bir sorun çıkmadı. Aracı ben de epey kullandım ve genel anlamda memnun kaldım pratik bir araçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…