B bbq1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik 23 Nisan 2022 #1 120 alınca fazladan fan açıyor sanki pek anlamıyorum ama 60'ta kullanıyorum. 120 alınır mı?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.286 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #2 bbq1 dedi: 120 alınca fazladan fan açıyor sanki pek anlamıyorum ama 60'ta kullanıyorum. 120 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece güç tüketimi artar.
bbq1 dedi: 120 alınca fazladan fan açıyor sanki pek anlamıyorum ama 60'ta kullanıyorum. 120 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece güç tüketimi artar.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.705 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 23 Nisan 2022 #3 Sistemi zorlamaz. Fanın hızlanması görüntünün hızlanmasından dolayı.
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 23 Nisan 2022 #4 bbq1 dedi: 120 alınca fazladan fan açıyor sanki pek anlamıyorum ama 60'ta kullanıyorum. 120 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer vysnc açık ise hz ile maximum fps de arttırmış oluyorsunuz. Bu sebepten biraz daha fazla yük biniyor olabilir.
bbq1 dedi: 120 alınca fazladan fan açıyor sanki pek anlamıyorum ama 60'ta kullanıyorum. 120 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer vysnc açık ise hz ile maximum fps de arttırmış oluyorsunuz. Bu sebepten biraz daha fazla yük biniyor olabilir.
B bbq1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik 23 Nisan 2022 #5 Format at knk dedi: Hayır sadece güç tüketimi artar. Genişletmek için tıkla... tüketimden sıkıntı olmaz o zaman 120 çekeyim sağolun DikizAynasi dedi: Eğer vysnc açık ise hz ile maximum fps de arttırmış oluyorsunuz. Bu sebepten biraz daha fazla yük biniyor olabilir. Genişletmek için tıkla... bir deneyeyim Emperor4231 dedi: Sistemi zorlamaz. Fanın hızlanması görüntünün hızlanmasından dolayı. Genişletmek için tıkla... anladım hocam sağolun
Format at knk dedi: Hayır sadece güç tüketimi artar. Genişletmek için tıkla... tüketimden sıkıntı olmaz o zaman 120 çekeyim sağolun DikizAynasi dedi: Eğer vysnc açık ise hz ile maximum fps de arttırmış oluyorsunuz. Bu sebepten biraz daha fazla yük biniyor olabilir. Genişletmek için tıkla... bir deneyeyim Emperor4231 dedi: Sistemi zorlamaz. Fanın hızlanması görüntünün hızlanmasından dolayı. Genişletmek için tıkla... anladım hocam sağolun
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.888 Çözümler 24 Yer Antalya 23 Nisan 2022 #6 Sistemin nedir? AMD GPU'ya sahipsen boşta bile VRAM hızı yükseliyor olabilir. O da ısınmaya yol açar.
Sistemin nedir? AMD GPU'ya sahipsen boşta bile VRAM hızı yükseliyor olabilir. O da ısınmaya yol açar.
CinarAta35 Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #7 KeyN_N dedi: Sistemin nedir? AMD GPU'ya sahipsen boşta bile VRAM hızı yükseliyor olabilir. O da ısınmaya yol açar. Genişletmek için tıkla... Yanlış yer galiba
KeyN_N dedi: Sistemin nedir? AMD GPU'ya sahipsen boşta bile VRAM hızı yükseliyor olabilir. O da ısınmaya yol açar. Genişletmek için tıkla... Yanlış yer galiba
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.888 Çözümler 24 Yer Antalya 23 Nisan 2022 #8 CinarAta35 dedi: Yanlış yer galiba Genişletmek için tıkla... Hayır. Bu Hz arttırınca ısınma olayı VRAM hızları yüzünden oluyor genelde. Sorunun bundan kaynaklanma ihtimali var.
CinarAta35 dedi: Yanlış yer galiba Genişletmek için tıkla... Hayır. Bu Hz arttırınca ısınma olayı VRAM hızları yüzünden oluyor genelde. Sorunun bundan kaynaklanma ihtimali var.
B bbq1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik 23 Nisan 2022 #9 KeyN_N dedi: Sistemin nedir? AMD GPU'ya sahipsen boşta bile VRAM hızı yükseliyor olabilir. O da ısınmaya yol açar. Genişletmek için tıkla... intel hocam
KeyN_N dedi: Sistemin nedir? AMD GPU'ya sahipsen boşta bile VRAM hızı yükseliyor olabilir. O da ısınmaya yol açar. Genişletmek için tıkla... intel hocam