Ben CS:GO oynuyorum çoğunluka. 4.000 saatim var. 1024 ayarda 144Hz vermediği sürece XG2405'i almanın mantığı olmuyor o zaman değil mi? Özel çözünürlük yapılabiliyormuş fikrin var mı?
Ben de CS:GO oynuyorum totalde sanırım 3.000-4.000 saatim vardır. Ben 4K'da bile VSR ile 120Hz alabiliyorum. DP kullanıyorum ve monitörden memnunum. Ama dediğinize gelecek olursak, evet mantıklı kalmıyor. Fakat zannetmiyorum dediğiniz gibi bir desteklememe durumu olduğunu, kaynak linki falan var mı?
Ben de CS:GO oynuyorum totalde sanırım 3.000-4.000 saatim vardır. Ben 4K'da bile VSR ile 120Hz alabiliyorum. DP kullanıyorum ve monitörden memnunum. Ama dediğinize gelecek olursak, evet mantıklı kalmıyor. Fakat zannetmiyorum dediğiniz gibi bir desteklememe durumu olduğunu, kaynak linki falan var mı?
Attığım fotoğraf ViewSonic'in kendi sitesinde ki desteklediği çözünürlükler. Bana da saçma geliyor çünkü başka model de mesela XG2402'de 1024'te 75Hz verdiği yazıyor fakat 1024'te 144Hz oynayan kişiler var.
Bu benim de kafamı karıştırıyor. Şu anki monitörümde 1280x1024 75 Hz, CS:GO içinde 1280x960 yaptığımda sanki 60 Hz gibi ama 1024x768 de 75 Hz gibi hissediyorum. Almayı düşündüğüm iki monitörde de el kitabında bu iki çözünürlükte 144 Hz yazmıyor. Yani 144 Hz almak için 1080p de mi oynamak zorundayım kafamda soru işareti.
Bu benim de kafamı karıştırıyor. Şu anki monitörümde 1280x1024 75 Hz, CS:GO içinde 1280x960 yaptığımda sanki 60 Hz gibi ama 1024x768 de 75 Hz gibi hissediyorum. Almayı düşündüğüm iki monitörde de el kitabında bu iki çözünürlükte 144 Hz yazmıyor. Yani 144 Hz almak için 1080p de mi oynamak zorundayım kafamda soru işareti.
Yani saçma 1080p'de 144 Hz verirken daha düşük çözünürlükte verememesi. @tristessehivernale un dediğine ve gösterdiğine göre veriyor. Onun monitörünün el kitabında da şöyle:
Sadece 1080p'de verdiği yazıyor ama attığı fotoğrafta her çözünürlükte verdiği gözüküyor. Madem öyle el kitabında neden böyle yazıyor anlayamadım açıkçası.
Yani saçma 1080p'de 144 Hz verirken daha düşük çözünürlükte verememesi. @tristessehivernale un dediğine ve gösterdiğine göre veriyor. Onun monitörünün el kitabında da şöyle:Eki Görüntüle 498502
Sadece 1080p'de verdiği yazıyor ama attığı fotoğrafta her çözünürlükte verdiği gözüküyor. Madem öyle el kitabında neden böyle yazıyor anlayamadım açıkçası.
Valla aynı fikirdeyim. Yüksek çözünürlükte verip düşükte vermemesi çok garip. @dionysoss dediğin gibi arkadaşın kullandığı monitörde senin attığının aynısı. 1024'te 75Hz veriyor ama attığı fotoğrafta 1024x768 (32bit) 144Hz destekliyor. Büyük ihtimalle diğerleri de destekliyodur. En iyisi monitörü kullanan kişilerden görüntü ayarından fotoğraf almak olur.
Benim kullandığım monitörde şükür öyle bir saçmalık yok Bilmiyorum belki de dediğiniz gibi o monitörün öyle bir saçma durumu mevcuttur. En güzeli gidip bir Vatan Bilgisayarda denemek, öğrenmek falan..
Benim kullandığım monitörde şükür öyle bir saçmalık yok Bilmiyorum belki de dediğiniz gibi o monitörün öyle bir saçma durumu mevcuttur. En güzeli gidip bir Vatan Bilgisayarda denemek, öğrenmek falan..
Aynen kafam çok karıştı. Senin monitörünün kılavuzunda arkadaşın attığı fotoğrafın aynısı var. Ama ilk attığın fotoğrafta 1024x768'de 144Hz gözüküyor. Teşekkürler yardımın için.