I Am Future demo için bug yakalanırsa 250 TL verilir mi?

Emirilik

Hectopat
Daha fazla  
Discord üzerinden tinybuild adına reklam yapan biri;

Şeklinde bir yazı yazdı. Kendisinin reklamcı olduğunu o yüzden Discord sayfasında yetkisi olmadığını söyledi. İlk başta sorguladım Steam'de sayfayı var 30 dakika demo oynayıp bugları iletirsem 250 TL'ye kadar para kazanacağımı söyledi. Oyun daha yayımlanmamış onaylanmasını, beklememi söyledi. İstersen sayfasından indir diyerek GitHub sayfasını attı. https://iamfuturegame.github.io/ kararsız kaldım, resmi sayfa değil ama ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yüksek ihtimalle rat/keylog var hocam, reklamcı da olsa rol verirler Discord'da.

Site aşırı dandik duruyor yüksek ihtimalle virüs indirecek.

Evet bende öyle düşündüm ama Steam sayfayı yayınlanıca bakacağım.

Sitenin kaynak kodlarında p*rnografik içerik sayfaların linkleri bile bulunuyor. Sakın indirmeyin, indirtmeyin hocam. Dosyanın kendi sunucusu bile yok, Discord üzerinden indiriyor.

Sitenin kaynak kodlarında p*rnografik içerik sayfaların linkleri bile bulunuyor. Sakın indirmeyin, indirtmeyin hocam. Dosyanın kendi sunucusu bile yok, Discord üzerinden indiriyor.
GitHub - iamfuturegame/iamfuturegame.github.io Github sayfasının da hiçbir vasfı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…