I-block mavi ışık gözlükleri iyi midir?

Makaleler
3
Arkadaşlar gerek iş olsun gerek oyun bilgisayar başında çok zaman geçiriyorum. Araştırmalarım sonucu odaklandığım zaman dakikadaki göz kırpma oranım azalıyormuş. Bundan dolayı gözlerim kuruyor ve kanlanıyor yani damarlar belirginleşiyor ve kızarıyor. Gözlerimde uyku sonrası yanma falan da oluyor. Bir iki gün dinlenme sonucu normale dönüyor. Size sorum şu atasun optikte satılan 89₺'lik ı-block mavi ışık filtreleyen gözlükler bunu geçirir mi? Ne kadar işime yarar sizce? Parası gram umrumda değil birazcık bile işime yararsa almayı düşünüyorum. İyi sosyaller.

Bir işe yaramaz. Düzgün bir gözlükçüye git, derdini anlat sana en iyi camı yapacaklardır. Gerçekten seni mavi ışıktan engelleyecek cam 89 lira olmaz emin ol.

Bir işe yaramaz. Düzgün bir gözlükçüye git, derdini anlat sana en iyi camı yapacaklardır. Gerçekten seni mavi ışıktan engelleyecek cam 89 lira olmaz emin ol.
Belki dediğin doğrudur ama kullandığım ürünün arkasında bir markanın olmasını tercih ederim. Tanımadığım bir insana o kadar güvenemem. Sonuçta ortada göz sağlığım var. Bildiğiniz tavsiye ettiğiniz başka bir ürün var mı ?

Bunlar bir marka değil ki dostum. Asıl düzgün bir gözükçüye gidersen orada sana dünya çapında tanınan kaliteli markalar gösterirler. Tavsiye ettiğim ürün derken öyle internetten falan almanı önermem. Tavsiyem dediğim gibi doğru düzgün bir gözlükçüye gidip onlara sorman. İstanbulda mı oturuyorsun?

Benim babam gözlükçü, bu nedenle böyle kesin konuşuyorum. Dediğinde çok haklısın, göz sağlığı önemli. Ama o I-Block denilen gözlükler göz sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir. Kaliteli bir gözlükçüye gidersen sana en uygun camı bulabilirsin.

Ankarada oturuyorum yani atsuna gitsem işim görülür mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…