Eski hesabımı kaybettim Femtopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 4 12 Ağustos 2020 #1 Uzun zamandır nasıl yapacağımı arıyorum ama hala buna dair bir bilgi bulamadım.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 12 Ağustos 2020 #11 258072 dedi: Ââ için ise: Shift + 3 + a (bahsettiğim tuşlara basılı tutmadan sadece bir kere bas çek yapacağız). Geçen Google'dan öğrenmiştim Genişletmek için tıkla... Bu aslında Shift+3 ile alakalı. Klavyenize dikkatli bakarsanız muhtemelen 3 tuşunda ^ işaretini görürsünüz. Bir kez Shift+3 yaptıktan sonra, peşinden yazdığınız harf şapka işareti alıyorsa şapkalı halini yazacaktır. Mesela: î Artı 0 Eksi
258072 dedi: Ââ için ise: Shift + 3 + a (bahsettiğim tuşlara basılı tutmadan sadece bir kere bas çek yapacağız). Geçen Google'dan öğrenmiştim Genişletmek için tıkla... Bu aslında Shift+3 ile alakalı. Klavyenize dikkatli bakarsanız muhtemelen 3 tuşunda ^ işaretini görürsünüz. Bir kez Shift+3 yaptıktan sonra, peşinden yazdığınız harf şapka işareti alıyorsa şapkalı halini yazacaktır. Mesela: î