I-Life Zed Air CX7 OpenCore Catalina boot olmuyor

whycat

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
* Intel(R) Iris(R) Graphics 540
RAM
8GB DDR3
SSD veya HDD modeli
512GB SSD
Ekran kartı
İntel İris Graphics 540
İşlemci
İntel Core i7 6660u
Merhaba, elimde ilife Zed Air CX7 laptop var ve içine Catalina kurmak istiyorum fakat ne kadar ayar yapsamda bir türlü boot edemiyorum kurulum ekranına bile henüz gelemedim. Öncelikle sistem özelliklerinden bahsedeyim:

İşlemci: Intel Core i7 6660u (Skylake fakat BIOS'ta "Skylake ult" diye geçiyor)
RAM: 8 GB (DDR3)
Depolama: 512 GB SSD (modelini bilmiyorum)
Grafik kartı: Intel iris Graphics 540 (sanırsam 2 GB)

Config:
ekte (en son denediğim)

(görüntü bana ait değil fakat hata bu şekilde)
internetten baya araştırma yapmıştım ve bu model hackintosh uyumlu görünüyor fakat boot ederken "appleintellpssi2ccontroller::_serviceMatchingTimeSubr: fTimerServiceMatching timed out, fNotifications 0" ve "VoodooPS2Trackpad: Identify touchpad command failed" hatasında takılı kalıyor. ssdttime ile sisteme özgü acpi yaptım fakat değişen birşey yok yardımcı olurmusunuz?

Hangi imajın EFI'si ile denemiştiniz?
Bir sürü EFI denedim şu anda hatırlamıyorum fakat ProperTree ile configler üzerinde bir sürü oynama ve ayar yapmıştım ama sonuç nafile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu EFI ile deneyin.

Nafile... Kuramadım fakat El Capitan indirip Clover ile deneyince biraz sürdü ama başarılı bir şekilde kurdum şimdi şöyle sorun var klavye setuptan sonra bazı tuşları çalışmamaya başladı biostada kullanamıyorum bazı tuşları durduk yere arıza yaptı başka klavye ile deneyince sorun yok ve Wireless Wi-Fi uyumsuzmuş Ethernet kablosuda yetmiyor Bluetooth ile denedim açık görünüyor ama ayarlardan bluetootha girip bekleyince ayarlar yanıt vermiyor sonra sistem donuyor çözemedim pdanet ile kablolu denedim bağlı görünüyor fakat internete giremiyorum yardımcı olacak var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…