NuLDeRGAMER Picopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 81 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #21 Odyofil dedi: Tam takamıyorsunuz demek ki çentikleri. En iyi çözüm güneşin doğmasıyla beraber bir bilgisayarcıya götürmeniz. Genişletmek için tıkla... İlk önce alt parçanın üstüne koyuyurum sonra bastırıyorum doğru mu hocam?
Odyofil dedi: Tam takamıyorsunuz demek ki çentikleri. En iyi çözüm güneşin doğmasıyla beraber bir bilgisayarcıya götürmeniz. Genişletmek için tıkla... İlk önce alt parçanın üstüne koyuyurum sonra bastırıyorum doğru mu hocam?
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #22 NuLDeRGAMER dedi: İlk önce alt parçanın üstüne koyuyurum sonra bastırıyorum doğru mu hocam? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf çekebilseniz daha iyi bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım.
NuLDeRGAMER dedi: İlk önce alt parçanın üstüne koyuyurum sonra bastırıyorum doğru mu hocam? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf çekebilseniz daha iyi bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım.
NuLDeRGAMER Picopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 81 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #23 Odyofil dedi: Fotoğraf çekebilseniz daha iyi bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Kameram arızalı.
Odyofil dedi: Fotoğraf çekebilseniz daha iyi bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Kameram arızalı.