Çözüldü İ12 TWS GlrTech

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Th3_Th13f

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar normalde Redmi Airdots sahibiyim ama bu kulaklık hoşuma gitti ve hesaplı denk geldi ben de almak için bir dürtü hissettim ve bir gazla aldım. Ancak şöyle bir olay var ki ürün acaba sahte mi içime kurt düştü çünkü arkadaşımda bunun siyahı var (ben beyaz aldım) ve kutu arkasındaki yazılar vs. baya farklı. Örneğin arkasında Glrtech yazıyor kapağı çok oynuyor gibi (isteyene resim de atabilirim) değişik şeylere kafam takıldı elinde beyaz olan varsa bir kontrol edebilir mi arkadaşlar ?

Çözüm
Yalnız linke dikkat edersen ürün l12 yani "L12" veya büyük ı harfi. Harf oyunu var dikkat et i12 değil. Cihazın oyun,video, şarj performansı nasıl? Oyun ve video içinde gecikme var mı?
Yalnız linke dikkat edersen ürün L12 yani "L12" veya büyük ı harfi. Harf oyunu var dikkat et I12 değil. Cihazın oyun, video, şarj performansı nasıl? Oyun ve video içinde gecikme var mı?

Hocam devamına dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama orada devamında I12 yazıyor ve aynı şekilde bu Trendyol site içinde I12 olarak geçiyor eğer gerçekten bu şekilde bir oyun yaptılarsa bir şey diyemiyorum. Ürün daha elimi yeni geçti performansı diğer elimdekiyle aynı gecikme yok sağlam şarjı bilemiyorum bir tek o da 1 saat kullandım şimdilik bir sorun yok.
Edit: Çözüldü durumu yanlışlıkla oldu moderatör düzeltebilirse sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam devamına dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama orada devamında I12 yazıyor ve aynı şekilde bu Trendyol site içinde I12 olarak geçiyor eğer gerçekten bu şekilde bir oyun yaptılarsa bir şey diyemiyorum. Ürün daha elimi yeni geçti performansı diğer elimdekiyle aynı gecikme yok sağlam şarjı bilemiyorum bir tek o da 1 saat kullandım şimdilik bir sorun yok.
Edit: Çözüldü durumu yanlışlıkla oldu moderatör düzeltebilirse sevinirim.
Hepsi aynı kalite bence. Eğer tavsiye ederseniz almak isterim. Pubg için uygun mudur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı