İ20N alınır mı?

salamancalar

Hectopat
Arkadaşlar kardeşim ve kendim kullanmak için düşünüyoruz ama hem sık kullanıma uygun değil, keyif arabası yazan çok, hem i20'ye bu para verilir mi? B sınıf hatchback yazan çok, hem de çok fazla övende var sizce alınır mı? Fiyatları da bayağı artmış gibi geldi 2. elde.

Ülkemizde ulaşılabilir seviyedeki nadir hot-hatchlerden birisi, bence alınır. Günlük te kullanılır, arada bir gazlanır da hatta piste bile girilir. Aynı paraya alacağın arabalarda buna yakın bir performans bulma ihtimalin yok gibi bir şey.

Bana göre alınır güzel araba. Bir de bu araçların buluşma günleri oluyor grup halinde.

Ehliyetimi yeni aldım, araba kullanmaya başlamak için sert, güçlü araç diyorlardı. Yeni sürücüye önermiyorlardı. Bir videoda, o konuda fikriniz nedir?

Ehliyetini yeni aldıysan alma. Acemi birisi için tehlikeli olabilir böyle bir araç.

Adı çıktığı için fazla fiyat isteniyordu en son onun haricinde alınır. Tehlikeli diyenler var ama bu tehlike senin cıvıtma oranına bağlı, her araçta var. Hatta bu aracın yol tutuşu ve fren performansı muazzam olduğu için normal şartlarda daha güvenli fakat i20n illaki gıdıklayacaktır.

Hyundai Kona 1.6tgdi bakabilirsin. Hem yürüyecektir hem de otomatik seçeneği var.

i20n keyifli araba kesinlikle alınabilir. Egzos sesi - patlatması , 200 bg 260 a kadar çevirebiliyor. Tek sorun manuel oluşu. Birde egzoz sesi biraz gaza getirir sıkıştırdıkça sıkıştırırsın sonra kendini +200 lerde giderken bulabileceğin bir araba.

Piyasası yok keyfine alıyorsan alınır.

Aynı motor, otomatik şanzımanlı Hyundai Kona 1.6T-GDI almak bana daha mantıklı geliyor. 2020 model vardı bizde. Ortalama 100.000KM kullandık, keyifli bir araçtı.
İ20N'in manuel sunulması ve temizinin bulunması zorlaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…