5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 21 Kasım 2023 #1 Ben ekran olarak bunu, RTC saat modülü olarak ise bunu beğendim. Alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi bir şey yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2023
Ben ekran olarak bunu, RTC saat modülü olarak ise bunu beğendim. Alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi bir şey yapabilir miyim?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #2 533388 dedi: Ben ekran olarak bunu, RTC saat modülü olarak ise bunu beğendim. Alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi bir şey yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz hatta yeterli kod bilgisine sahipseniz saat ve tarih kısmını kendiniz bile yazabilirsiniz ama bir RTC modulü kadar spesifik olacağını sanmıyorum.
533388 dedi: Ben ekran olarak bunu, RTC saat modülü olarak ise bunu beğendim. Alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi bir şey yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz hatta yeterli kod bilgisine sahipseniz saat ve tarih kısmını kendiniz bile yazabilirsiniz ama bir RTC modulü kadar spesifik olacağını sanmıyorum.
A AbdullahKurt Yoctopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #3 @K.Makise yardımına ihtiyacım var hocam.Arduino ile alakalı küçük bir yardım rica edecektim.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #4 AbdullahKurt dedi: @K.Makise yardımına ihtiyacım var hocam.Arduino ile alakalı küçük bir yardım rica edecektim. Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açmalısınız.
AbdullahKurt dedi: @K.Makise yardımına ihtiyacım var hocam.Arduino ile alakalı küçük bir yardım rica edecektim. Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açmalısınız.
A AbdullahKurt Yoctopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #5 K.Makise dedi: Ayrı konu açmalısınız. Genişletmek için tıkla... yeni kullanıcıyım pek hakim değilim siteye
K.Makise dedi: Ayrı konu açmalısınız. Genişletmek için tıkla... yeni kullanıcıyım pek hakim değilim siteye