i3 10. nesil mi, i5 3. nesil mi daha iyi?

Merhaba arkadaşlar. Merak ettiğim bir konu var. Şimdi atıyorum i3 işlemcili 10. nesil işlemcimi daha iyidir, yoksa i5 işlemcili 3. nesil işlemci mi? Yorumlarını bekliyorum, arkadaşlar. Teşekkürler.

3. nesille karşılaştırıldığını gören i3 10. nesil:
Babaları gelsin!

Teknik özelliklere inmeden, sadece işlemci modelinin şişkinliğini (i3, i5, i7 gibi) göz önünde bulundurarak kıyaslama yapmak doğru değil. Teknik açıdan yeni nesil işlemciler, eski nesil işlemcilere kıyasla daha üstün olduğundan ötürü her daim teknik özellikler göz önünde bulundurularak "...iyidir", "...kötüdür", "...daha iyidir/kötüdür" yorumlarında bulunmak gerekiyor.

10.nesil i3, 3.nesil i5'ten ve i7'den çok daha güçlü.

Beyler bana nokta atış bilgi lazım moderatörleri veya sizlerin net bi cevap vermesini istiyorum gerçekten kafa karıştırıcı bir durum.

Tabii ki 13 10. nesil.

Tesekkür ediyorum

Beyler bana nokta atış bilgi lazım moderatörleri veya sizlerin net bi cevap vermesini istiyorum gerçekten kafa karıştırıcı bir durum.
Karışacak bir şey yok. 10. nesil i3 10100 7. nesil 7700'le kafa kafaya. CPU benchmark sitesine bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…