i3 10. nesil sistemde Valorant'ta ani FPS düşüşü

Nochend

Hectopat
Daha fazla  
Intel i3 10. nesil.
Ekran kartı: Yok, işlemciden alıyor.
VRAM: 128 MB.
RAM: DDR 4, 4 GB.
İşletim sistemi: Windows 10.

Bu sistemde 1 hafta öncesine kadar 60 FPS civarında oynayabiliyordum. Fakat son gelen güncellemeden bağımsız birden FPS sorunu belirdi. 60-70 FPS almama rağmen herhangi bir özellik kullanıldığında veya adam gördüğümde FPS 0 oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka gibi mesajı okumadan direkt ezbere RAM diyorlar şaka gibisiniz gerçekten

v ram in çok az böyle olunca vram yetmediğinde ram dan alarak kullanır bilgisayarın ram i de azalır zaten bi kısmını kullanmaya izin vermediği için 8 gb ram daha almanızı öneririm

İşlemcinin oyun içi yani yük altındaki sıcaklık değerlerini kontrol ettin mi?

RAM'i 8+8 yapın.

RAM çok az 4 GB RAM olduğu içindir.

V RAM'in çok az böyle olunca VRAM yetmediğinde RAM'dan alarak kullanır bilgisayarın RAM'i de azalır zaten bir kısmını kullanmaya izin vermediği için 8 GB RAM daha almanızı öneririm

Arkadaşlar evet RAM yeterli değil fakat bilgisayar 1 hafta öncesine kadar 60 Fps'te zorlanmazken şu anda böyle drop giriyor. Ram'le alakası olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşlar evet RAM yeterli değil fakat bilgisayar 1 hafta öncesine kadar 60 FPS'te zorlanmazken şu anda böyle drop giriyor. RAM'le alakası olduğunu düşünmüyorum.

Hocam gereksiz dosyaları temizlemeyi vs. deneyin belki düzelir. Sıcaklıklar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…