i3 10. nesil ve GT 1030 darboğaz yapar mı?

ardazzers3

Hectopat
Daha fazla  
Benchmark'a girdim. GT 1030 ekran kartım var ve oyunlardaki FPS'lere baktım. Bazı oyunlarda biraz daha fazla veriyor sitede yazdığına göre bazılarında ise tam FPS'i. İşlemciye bakayım dedim FPS'ler uçuyor. 1030 ile darboğaz mı yapıyor yoksa baska bir mantık mı var işin içinde? Çünkü bir de düşük işlemciye bakayım dedim i5 3th gen orada GTA'da bile 100 FPS yazıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Darboğaz yapmasına imkan yok.

i3 10. nesil işlemciyi büyük bir tır gibi düşünün. Bir de bir bisiklet düşünün. Bu bisiklet de 1030 ekran kartı olsun. Arada ki uçurum işte bu kadar büyük. Demek istediğim o işlemci, o ekran kartına darboğaz yapmaz.

@VIN Benim 1050Tİ de, i5 12600'ya yetişemediği için darboğaz mı yapıyor şimdi? Ne alaka?
Evet. Darboğaz sadece işlemcinin yetersiz olması demek değildir. Bir bileşenin başka bir bileşenden dolayı tam gücünde çalışamamasıdır. Konu sahibinin ekran kartı yetersiz geldiği için işlemcisi tam gücünde çalışamamış.

Asla yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…