i3-1005G1 4 GB RAM sistem Valorant kaldırır mı?

craxy76

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Valorant oynamak istiyorum. Bilgisayar Kaldırır mı?

Bilgisayar: Lenovo
İşlemci: İntel Core İ3 - 1005G1 CPU 1.20Ghz
Ekran Kartı: İntel(R) UHD Graphics Family
RAM: 4GB

Son düzenleyen: Moderatör:
30-40 FPS arası oynatır. Çok saçma güncellemeler geldi, 60FPS'i göreceğini düşünmüyorum.

Arkadaşlar detaylı bir bilgi vermemiş, düşük çözünürlük ve düşük grafiklerle 40 fps falan alırsın. 4gb ram ile Valorant'ta sürekli droplanma sorunu yaşarsın. Rahat edebileceksen buyur oyna.

İşlemci: Intel Core i3 - 1005G1 CPU 1.20GHz
Ekran Kartı: Intel(R) UHD Graphics Family
RAM: 4 GB

Hocam kaldırır kaldırmasına da o bilgisayarla oynadığın oyundan zevk almazsın 30 FPS alırsın 4 GB RAM bilgisayar boştayken yiyor artık ggOS ReviOS AtlasOS kurup öyle dene

4GB RAM ile olası gözükmüyor, arkadaşların dediği FPS değerleri görünse bile durmadan 0 FPS'e çakılır çünkü hem Windows, hem oyun, hemde Intel GPU için RAM'e ihtiyaç var ve en az 8 GB şart binevi.
Denemesi bedava ama büyük ihtimalle olduğunuz yerde 40 FPS alıyorsanız, yürüdüğünüz anda 3 FPS'e filan düşer.

Bence de hocam sistemin her şeyi sıkıntı sıcaklık artar zaten laptop darboğaz yapar RAM'den dolayı da FPS düşmesi da yer zevk mevk kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…