Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 19 Kasım 2020 #21 MotoruCalinanGaspçı dedi: Hocam daha uygun ve daha güzelmiş. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam Lenovo veya HP tercih ederseniz içiniz rahat olsun RAM yükseltince garanti dışında kalmıyor. Çünkü garanti belgesi üzerinde yazıyor.
MotoruCalinanGaspçı dedi: Hocam daha uygun ve daha güzelmiş. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam Lenovo veya HP tercih ederseniz içiniz rahat olsun RAM yükseltince garanti dışında kalmıyor. Çünkü garanti belgesi üzerinde yazıyor.
MotoruCalinanGaspçı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.435 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Gelsenkirchen/Deutschland Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 1200AF 4.0GHz Asrock B450M-HDV R4.0 16GB 3200MHZ RX570 4GB SAPPHİRE PULSE GİGABYTE 120GB SATA3 SAMSUNG 256GB M.2 HİTACHİ 580GB HDD 500W 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2020 #22 Asdasgudas dedi: Hocam Lenovo veya HP tercih ederseniz içiniz rahat olsun RAM yükseltince garanti dışında kalmıyor. Çünkü garanti belgesi üzerinde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler beni aydınlattığınız için. Denji dedi: Hocam ama anladığım kadarıyla 1 TB HDD kullanıyor. SSD'ye nazaran çok yavaş hepimiz de biliyoruz ki HDD, özellikle oyunlarda. O konuda biraz üzer gibi. Genişletmek için tıkla... Bende SSD var hocam. Olmadı garanti bitince değişirim. Yada m2. slot varsa bir tane Samsung Evo alır takarım.
Asdasgudas dedi: Hocam Lenovo veya HP tercih ederseniz içiniz rahat olsun RAM yükseltince garanti dışında kalmıyor. Çünkü garanti belgesi üzerinde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler beni aydınlattığınız için. Denji dedi: Hocam ama anladığım kadarıyla 1 TB HDD kullanıyor. SSD'ye nazaran çok yavaş hepimiz de biliyoruz ki HDD, özellikle oyunlarda. O konuda biraz üzer gibi. Genişletmek için tıkla... Bende SSD var hocam. Olmadı garanti bitince değişirim. Yada m2. slot varsa bir tane Samsung Evo alır takarım.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2020 #23 MotoruCalinanGaspçı dedi: Teşekkürler beni aydınlattığınız için. Bende SSD var hocam. Olmadı garanti bitince değişirim. Yada m2. slot varsa bir tane Samsung Evo alır takarım. Genişletmek için tıkla... O zaman rahatlıkla alabilirsiniz bence.
MotoruCalinanGaspçı dedi: Teşekkürler beni aydınlattığınız için. Bende SSD var hocam. Olmadı garanti bitince değişirim. Yada m2. slot varsa bir tane Samsung Evo alır takarım. Genişletmek için tıkla... O zaman rahatlıkla alabilirsiniz bence.
MotoruCalinanGaspçı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.435 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Gelsenkirchen/Deutschland Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 1200AF 4.0GHz Asrock B450M-HDV R4.0 16GB 3200MHZ RX570 4GB SAPPHİRE PULSE GİGABYTE 120GB SATA3 SAMSUNG 256GB M.2 HİTACHİ 580GB HDD 500W 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2020 #24 Denji dedi: O zaman rahatlıkla alabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum.
Denji dedi: O zaman rahatlıkla alabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum.