i3-1005G1 sistem GTA V kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

freakcnsl

Hectopat
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
256 GB SSD
Ekran kartı
İntel UHD Graphics
İşlemci
İntel Core i3 1005G1 1,2 GHz
GTA V Epic Games'den almıştım. Bir ara bayağı akıcı oynatıyordu ama sonra sildim yer açılsın diye. Bu aralar sıkılıyorum. Tekrar indirmeyi düşündüm. Büyük güncellemeler geldi sanırım. Çünkü akıcı oynattığı zaman 2 yıl önceydi. Eğer kaldırırsa indireceğim. Sizce kaldırır mı? Düşük grafiklerde.

Yok. Offline oynayacaksanız belki zorlayarak açar yine de çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum ama online oynamayı düşünmeyin bile.

Daha önce oynuyormuşsunuz zaten. 720p çözünürlükte gölgeleri tamamen kapatırsanız offline modu oynarsınız. Fakat RAM yüzünden Online zor.

Online oynamayı sevmiyorum. Açık dünya seviyorum. Bazı yerlerde GTA V en az 8 GB RAM kullanıyor diye yazıyordu.

Düşük çözünürlük ve ayarlar 4 GB RAM ile ara sıra drop ile oynarsınız.

Geçen Windows 11 de iken yükledim. Yürürken kasma yok ancak araba sürerken bilgisayarın fanları motor gibi çalışıyordu. Zaten uzun süre donmalar oldu. Umarım işletim sistemindendir. Zaten Windows 10'a geri döndüm.

RAM yetmezliği ve ekran kartı olmaması sebebiyle 720p en düşük ayarda hikaye modunu 25-30 fps civarı kasarak oynatır.

Online oynamayı sevmiyorum. Açık dünya seviyorum. Bazı yerlerde GTA V en az 8 GB RAM kullanıyor diye yazıyordu.
Doğrudur 11-6 GB arası arazi konum ve çeşitli değişkenlere göre bu miktar değişiyor. Grafikl ayarları da önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…