i3-1005G1 sistem için Windows 11 indirmeli miyim?

499478

Decapat
Windows 11 indirmeli miyim? Biliyorum çok konu açıldı bu konu ile ilgili ama emin olmak istedim sistemimden.
Sistem özellikleri:
İşlemci: Intel Core i3-1005G1 CPU @1.20GHz 1.19GHz
RAM:4.00 GB.
Sistem türü: 64 bit, x64 tabanlı.

Son düzenleme:
RAM yükseltmesi yapmadan geçme bence. Neredeyse aynı sistemlerimiz var GPU olarak daha iyi bir işlemciye sahibim ancak beklemekten yanayım. Her gün yeni hatalar bulunuyor.

Sürükle bırak özelliği hala yok. Olmaması bir sorun teşkil etmeyecekse indirebilirsin.

İndirme bence, biraz olgunlaşmasını bekle. Çok fazla sorun yaşayan kullanıcı var aynı zamanda hiç sorun yaşamayan kullanıcılar da var. Windows 11 çok taze bir işletim sistemi ve bu yüzden sıkıntı çıkabilir.

4 GB RAM sorun yaşatabilir. Ama çoğu kişi Windows 10 ile 11'in RAM kullanımı ile arada pek bir fark olmadığını söyledi. Eğer büyük çaplı oyunları oynamıyorsanız geçebilirsiniz bence. 3.25 GB RAM ile Windows 10 kullandım uzun süre. Diskim yavaş olduğu için 8.1'e geçtim.

Henüz yeni olması sebebiyle ben bile geçmedim. Yeni olduğu için stabilize sorunu olabileceğini düşünüyorum.

Henüz yeni olması sebebiyle ben bile geçmedim. Yeni olduğu için stabilize sorunu olabileceğini düşünüyorum.

Windows 11'e geç gitsin ya! Bunlar eski toprak inanma! Sana Windows 1.0 güvenlik güncelleştirmeleri alsa derler ki: Windows 11'i bırak sen Windows 1.0'a geç.

Windows 11'e geç gitsin ya! bunlar eski toprak inanma! Sana Windows 1.0 güvenlik güncelleştirmeleri alsa derler ki: Windows 11'i bırak sen Windows 1.0'a geç.

Öyle bir şey yok benim ekran kartımı bozdu Windows 11 hadi söylemeyin söylemeyim diyordum ama artık diyorum.

Sürücü güncelleme esnasında (Windows 11 sürücüsü RX 550) görüntüyü jesti bir daha gelmedi şu anda hatta serviste.

Zaten bende düşünüp öyle sordum.
Size de katılıyorum.
Ekran kartı bozulabilir.
En azından bilgisayarım garantili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…