Orçun Dökmeci Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #1 Merhaba benim sistemim "League of Legends" oyununu kaldırır mı? Bunu merak ediyorum. Sistemim: Ekran kartı: Paylaşımlı. RAM; 8 GB. İşlemci: i3-1005G1 İşletim sistemi: Windows 10. Not: Bilgisayarım "dizüstü"
Merhaba benim sistemim "League of Legends" oyununu kaldırır mı? Bunu merak ediyorum. Sistemim: Ekran kartı: Paylaşımlı. RAM; 8 GB. İşlemci: i3-1005G1 İşletim sistemi: Windows 10. Not: Bilgisayarım "dizüstü"
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 13 Ocak 2024 #2 Orçun Dökmeci dedi: Merhaba benim sistemim "League of Legends" oyununu kaldırır mı? Bunu merak ediyorum. Sistemim: Ekran kartı: Paylaşımlı. RAM; 8 GB. İşlemci: i3-1005G1 İşletim sistemi: Windows 10. Not: Bilgisayarım "dizüstü" Genişletmek için tıkla... Yeteceğini düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Orçun Dökmeci dedi: Merhaba benim sistemim "League of Legends" oyununu kaldırır mı? Bunu merak ediyorum. Sistemim: Ekran kartı: Paylaşımlı. RAM; 8 GB. İşlemci: i3-1005G1 İşletim sistemi: Windows 10. Not: Bilgisayarım "dizüstü" Genişletmek için tıkla... Yeteceğini düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Orçun Dökmeci Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #3 222744 dedi: Yeteceğini düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
222744 dedi: Yeteceğini düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler