N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #11 Rasim Kayrak dedi: Peki CS? Genişletmek için tıkla... 30 FPS alır.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 11 Aralık 2021 #12 brk0 dedi: 30 40 FPS belki. Genişletmek için tıkla... Peki modlu ISO kursak?
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 647 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2021 #13 Rasim Kayrak dedi: Peki CS? Genişletmek için tıkla... Bayağı düşürürsen grafik düşürürsen 60 (ilk 5 - 10 saniye kasma yaaşanacak sonra kaliteli oynayacan.) Rasim Kayrak dedi: Peki modlu ISO kursak? Genişletmek için tıkla... Açıklayabilir misin bunun ne olduğunu peki?
Rasim Kayrak dedi: Peki CS? Genişletmek için tıkla... Bayağı düşürürsen grafik düşürürsen 60 (ilk 5 - 10 saniye kasma yaaşanacak sonra kaliteli oynayacan.) Rasim Kayrak dedi: Peki modlu ISO kursak? Genişletmek için tıkla... Açıklayabilir misin bunun ne olduğunu peki?
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 11 Aralık 2021 #14 Lachin Eke dedi: Bayağı düşürürsen grafik düşürürsen 60. (İlk 5 - 10 saniye kasma yaaşanacak sonra kaliteli oynayacan.) Açıklayabilir misin bunun ne olduğunu peki? Genişletmek için tıkla... Performans ISO'su.
Lachin Eke dedi: Bayağı düşürürsen grafik düşürürsen 60. (İlk 5 - 10 saniye kasma yaaşanacak sonra kaliteli oynayacan.) Açıklayabilir misin bunun ne olduğunu peki? Genişletmek için tıkla... Performans ISO'su.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #15 Rasim Kayrak dedi: Peki CS? Genişletmek için tıkla... 45-50 diye tahmin ediyoruma am 35'lere de düşebilir. Rasim Kayrak dedi: Performans ISO'su. Genişletmek için tıkla... O ISO lar daha çok RAM tüketimini önlüyor.
Rasim Kayrak dedi: Peki CS? Genişletmek için tıkla... 45-50 diye tahmin ediyoruma am 35'lere de düşebilir. Rasim Kayrak dedi: Performans ISO'su. Genişletmek için tıkla... O ISO lar daha çok RAM tüketimini önlüyor.
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 647 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2021 #16 Zinederon dedi: 45-50 diye tahmin ediyoruma am 35'lere de düşebilir. O ISO lar daha çok RAM tüketimini önlüyor. Genişletmek için tıkla... İlk kez sizden duyuyorum bunu.
Zinederon dedi: 45-50 diye tahmin ediyoruma am 35'lere de düşebilir. O ISO lar daha çok RAM tüketimini önlüyor. Genişletmek için tıkla... İlk kez sizden duyuyorum bunu.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #17 Lachin Eke dedi: İlk kez sizden duyuyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Önlüyor yanlış oldu, azaltıyor daha doğru. Ekran kartı olmadığı için öyle söyledim.
Lachin Eke dedi: İlk kez sizden duyuyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Önlüyor yanlış oldu, azaltıyor daha doğru. Ekran kartı olmadığı için öyle söyledim.