i3-1005G1 sistemde GTA 4 performansı nasıldır?

Tugra07

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 1005g1 / 4gb ram / intel uhd 620(128mb vram)
Sistemimi aşağıya yazarım, optimizasyonu çöp diyorlar, benim gibi sistemi olanlar 20 FPS falan almış ama gerçtekn sistemim çöp olduğu için mi yoksa optimizasyonla mı ilgili? Öyleyse nasıl çözebilirim modlayarak mı yoksa ayarı mı var?

i3 1005G1
4 GB RAM
Intel UHD 620

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun optimizasyonu bilmem ama senin sistem çok iyi değil. Ekran karti olsa iyi olurdu ama yok,gta 4 bilmem ama gta 5 Rahat oynarsiniz optimizasyonu acayip iyi

Elinizdeki sistem ile normal şartlarda maksimum 50-60 FPS alabilirsiniz ancak oyunun optimizasyonunda büyük sorunlar mevcut. RTX 4050 sistemle bile doğru düzgün oynayamıyorum. Bazı optimizasyon modları mevcut, bu modları kurarak oynarsanız daha iyi olur sizin için.

Gta 5'i daha oynar

Gta 5'i daha oynar
Kesinlikle, birkaç yıl önce benzer bir sistem ile GTA 5'i çok daha rahat oynadım. GTA 4'te 40-50 FPS alırken GTA 5'te 60-70 FPS aldım daha ağır bir oyun olmasına rağmen.

Kesinlikle, birkaç yıl önce benzer bir sistem ile GTA 5'i çok daha rahat oynadım. GTA 4'te 40-50 FPS alırken GTA 5'te 60-70 FPS aldım daha ağır bir oyun olmasına rağmen.
Bende gt 620m vardi o bile gta 5'i biraz overclock falan ile 40-50 fps ile açabilecek bir kart,arkadastaki uhd 620 benimkinden on Kat daha iyi 80 gibi bisey alir diye dusunuyorum

Benim sistemimle mi? Emin misiniz? Başkaları 720pde low ayarlarda 30fps anca alırsınız demişti, mininmum gereken 4gb değil mi GTAV için zaten

Benim sistemimle mi? Emin misiniz? Başkaları 720pde low ayarlarda 30fps anca alırsınız demişti, mininmum gereken 4gb değil mi GTAV için zaten
Orta ayarlarda 50-60, düşük ayarlarda ise rahatlıkla 70-80 FPS alırsınız. Sizinkine çok yakın bir sistemde oynadım oyunu.

Orta ayarlarda 50-60, düşük ayarlarda ise rahatlıkla 70-80 FPS alırsınız. Sizinkine çok yakın bir sistemde oynadım oyunu.
Bazıları yüksek alırsın diyor, bazıları çok kötü alırsın diyor.. Herhangi bir optimizasyon çekmeli miyim? Vulkan falan. Oyunu yüklemiştim öncesinde yapmıştım sanki bişiler de unuttum yıl oldu.

GTA 5 için kesinlikle gerek yok ancak GTA 4 için optimizasyon modu kurmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…