i3-1005G1 sistemde Valorant FPS yükseltme

pcci reis

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba benim içinde 8 GB RAM ve i31005G1 olan bir bilgisayarım var işlemcinin ekran kartını kullandığım için tüm yük işlemciye biniyor ama yine de 40-50 FPS oynuyorum bunun bir çözümü var mıdır yüksek FPS'le oynamanın?

Grafikleri en düşüğe al ve 720p de oyna. Zaten rekabetçi FPS oyunları böyle oynanır. Overclock yapabilirsin. Overclocktan sonra aşırı bir ısınma olursa işlemcinin frekansı birazcık düşür Ram'e oc yap.

Grafikleri en düşüğe al ve 720p de oyna. Zaten rekabetçi FPS oyunları böyle oynanır. Overclock yapabilirsin. Overclocktan sonra aşırı bir ısınma olursa işlemcinin frekansı birazcık düşür Ram'e oc yap.

yaşım overclock yapmak için küçük nasıl yapıcağımı da bilmiyorum bide oyun öyle çöpe dönmez mi

yaşım overclock yapmak için küçük nasıl yapıcağımı da bilmiyorum bide oyun öyle çöpe dönmez mi
Kankam o zaman BİOS'a gir. Orada gaming boost diye bir seçenek olması lazım. Msi anakartlarda var digerlerinde var mı bilmiyorum. En basit çözümü odur. Bilgisayar kendi overclock yapar senin yapmana gerek kalmaz ama dikkat et sıcaklıklar 90 ve üzeri işte (hem gpu hem CPU) gaming boostu kapat. Oyun çöpe dönmez mi dedin ama rekabetçi oyunlar genelde öyle oynanır mesela cs:go 1080p de oynanması tavsiye edilmez. En düşük ayarlarda açman lazım. Valo'da da öyledir büyük ihtimal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı