Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2021 #21 VİPER34 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... GTX 1060 var sistemde. Adam APU kullanacağım diyor. Semih Kirca dedi: Burda açık ara farkla 10100 iyi ama buna benzer videolarda r5 3400 g daha iyi gözüküyor Genişletmek için tıkla... O attığı videoda ekran kartı var, GTX 1060.
VİPER34 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... GTX 1060 var sistemde. Adam APU kullanacağım diyor. Semih Kirca dedi: Burda açık ara farkla 10100 iyi ama buna benzer videolarda r5 3400 g daha iyi gözüküyor Genişletmek için tıkla... O attığı videoda ekran kartı var, GTX 1060.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 16 Nisan 2021 #22 Vega 11 ile UHD 630 kıyaslanmaz bile. Vega 11 çok daha güçlü. RX 550 ayarında GPU.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 16 Nisan 2021 #23 Shimada Sensei dedi: GTX 1060 var sistemde. Adam APU kullanacağım diyor. Genişletmek için tıkla... Daha yeni fark ettim GTX 1060 varmış bende diyorum normalde APU daha fazla FPS veriyor.
Shimada Sensei dedi: GTX 1060 var sistemde. Adam APU kullanacağım diyor. Genişletmek için tıkla... Daha yeni fark ettim GTX 1060 varmış bende diyorum normalde APU daha fazla FPS veriyor.
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 830 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 16 Nisan 2021 #24 Leo 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Hocam bende bu sistemden tam olarak bu şekilde alacağım bence bu uygundur sizin için.
Leo 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Hocam bende bu sistemden tam olarak bu şekilde alacağım bence bu uygundur sizin için.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 16 Nisan 2021 #25 EmirOzylds dedi: Leo 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 976985 Hocam bende bu sistemden tam olarak bu şekilde alacağım bence bu uygundur sizin için. Genişletmek için tıkla... Oradaki depolamayı arttırmak yerine aynı bırakıp anakartı BIOSTAR 450 yapmak daha mantıklı.
EmirOzylds dedi: Leo 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 976985 Hocam bende bu sistemden tam olarak bu şekilde alacağım bence bu uygundur sizin için. Genişletmek için tıkla... Oradaki depolamayı arttırmak yerine aynı bırakıp anakartı BIOSTAR 450 yapmak daha mantıklı.
Semih Kirca Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 91 16 Nisan 2021 #26 EmirOzylds dedi: Leo 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 976985 Hocam bende bu sistemden tam olarak bu şekilde alacağım bence bu uygundur sizin için. Genişletmek için tıkla... Bütçemi biraz daha artırabilirsem monitör de almayı düşünüyorum VİPER34 dedi: Oradaki depolamayı arttırmak yerine aynı bırakıp anakartı BIOSTAR 450 yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 240 GB GTA 5 vb benzeri oyunlar için yetersiz değilmi
EmirOzylds dedi: Leo 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 976985 Hocam bende bu sistemden tam olarak bu şekilde alacağım bence bu uygundur sizin için. Genişletmek için tıkla... Bütçemi biraz daha artırabilirsem monitör de almayı düşünüyorum VİPER34 dedi: Oradaki depolamayı arttırmak yerine aynı bırakıp anakartı BIOSTAR 450 yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 240 GB GTA 5 vb benzeri oyunlar için yetersiz değilmi
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 16 Nisan 2021 #27 Semih Kirca dedi: Bütçemi biraz daha artırabilirsem monitör de almayı düşünüyorum. 240 GB GTA 5 vb benzeri oyunlar için yetersiz değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne kadar artar bütçe?
Semih Kirca dedi: Bütçemi biraz daha artırabilirsem monitör de almayı düşünüyorum. 240 GB GTA 5 vb benzeri oyunlar için yetersiz değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne kadar artar bütçe?
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 830 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 16 Nisan 2021 #28 VİPER34 dedi: Oradaki depolamayı arttırmak yerine aynı bırakıp anakartı BIOSTAR 450 yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam 240GB ile ne yapılabilir ki
VİPER34 dedi: Oradaki depolamayı arttırmak yerine aynı bırakıp anakartı BIOSTAR 450 yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam 240GB ile ne yapılabilir ki
Semih Kirca Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 91 16 Nisan 2021 #29 VİPER34 dedi: Ne kadar artar bütçe? Genişletmek için tıkla... 1000 tl
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 16 Nisan 2021 #30 EmirOzylds dedi: Hocam 240GB ile ne yapılabilir ki Genişletmek için tıkla... Sistem ileriye dönük olması daha önemli ayrıdan ya da oradan 1TB harddisk alır yanına.
EmirOzylds dedi: Hocam 240GB ile ne yapılabilir ki Genişletmek için tıkla... Sistem ileriye dönük olması daha önemli ayrıdan ya da oradan 1TB harddisk alır yanına.