i3 10100 sisteme anakart tavsiyesi

• Konuyu başlatan Viqqa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.576
Evet alacağım karar verdim teşekkürler
Yolladığınız Ana kartlar sayesinde araştırıp kararıma vardım Herkese çok teşekkür ederim :)
Şöyle eğer amacın daha ucuza almak ise 10100f al. Ama tavsiyem alabilirsen zorla 10400f al.

Şöyle eğer amacın daha ucuza almak ise 10100f al. Ama tavsiyem alabilirsen zorla 10400f al.

Büyük ihtimalle Ana kart için i3 alacağım çünkü galiba ana kart 2666 mhz destekliyormuş ve ram kapasitesi az bunun için daha farklı ramlere bakmak zorundayım (tabi ana karttan anlamıyorum 2666 mhz başka bir şey ola bilir)
ama dediğim gibi değilse üstüne ekleyip dediğiniz işlemciyi alacağım ekran kartım güçlü olacak Allah'a şükür

Büyük ihtimalle Ana kart için i3 alacağım çünkü galiba ana kart 2666 mhz destekliyormuş ve ram kapasitesi az bunun için daha farklı ramlere bakmak zorundayım (tabi ana karttan anlamıyorum 2666 mhz başka bir şey ola bilir)
Anakart için İ3 almana gerek yok. Şöyle; i5 ve altı 2666 MHz, i7 ve üstü 2933 MHz destekliyor H ve B serisi anakartlarda. Ama 2666 MHz destekliyor diye RAM 2666 MHz olmak zorunda değil. İstersen 4000 MHz RAM al o en fazla 2666 MHz de çalışır. Yani anakart desteklediği kadar almak zorunda değilsin.

Anakart için i3 almana gerek yok. Şöyle; i5 ve altı 2666 MHz, i7 ve üstü 2933 MHz destekliyor H ve B serisi anakartlarda. Ama 2666 MHz destekliyor diye RAM 2666 MHz olmak zorunda değil. İstersen 4000 MHz RAM al o en fazla 2666 MHz de çalışır. Yani anakart desteklediği kadar almak zorunda değilsin.

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim ekran kartımı tamamladıktan sonra anakart ve RAM'i alıp i5 işlemciye yöneleceğim ♥️

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı