Kesinlikle haklısınız. 10100F daha iyi olur ama maalesef vatan parça değişikliğine izin vermiyor. Dediğiniz gibi bir sistem toplayınca daha pahalı oluyor.
Sizde haklısınız o yüzden sizin Vatan'da baktığınız sistem güzel. Bende 7. nesil i3 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Döviz endişeniz de varsa bence vakit kaybetmeyin.
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sizde haklısınız o yüzden sizin Vatan'da baktığınız sistem güzel. Bende 7. nesil i3 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Döviz endişeniz de varsa bence vakit kaybetmeyin.
Bilgisayarınızı SanDisk Ultra ® 3D SSD’ye yükselterek daha hızlı önyükleme ve yıldırım hızında oyun oynama ve çoklu görevler için hızlandırın. Bilgisayarınızı bu SSD ile güncellediğinizde…
www.gaming.gen.tr
5956 TL. Aşmasını istemiyorsanız kasayı DarkFlash Pollux yapabilir ya da RAM'lerden birini eksiltebilirsiniz.
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sistemi hazır almak istiyorum o yüzden böyle ayrı ayrı toplama yapmayacağım. Ama hazır sistem olarak önerileriniz varsa güzel olur. İnventus elraenn ve unlost kasalarına ve itopyadaki hazır sistemleri inceledim ama bu fiyatlarda aralarında bir fark yok gibi geldi 3 aşağı 5 yukarı aynılar.