i3-10100 ve RX 5600 XT için PSU önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
RTX 2070 Super ile 1440P'de sorun cikarmaz ama bundan yukari cikmanizi onermem, ama ekran karti almadan once PSU'yu degistirmenizi oneririm.
Thermaltake 550W 80+ PSU yerine PSU değişikliği isteme sebebiniz nedir?

RTX 2070 Super ile 1440P'de sorun cikarmaz ama bundan yukari cikmanizi onermem, ama ekran karti almadan once PSU'yu degistirmenizi oneririm.

Yok hocam zaten RTX 2060 yukarısına çıkmam. RTX 2060 benim için ideal. Bana Euro Truck Simulator, GTA V, CS:GO, Forza Horizon 4’ü 1920.1080 çözünürlükte oynatsın yüksek ayarlarda yeterli.

Yok hocam zaten RTX 2060 yukarısına çıkmam. RTX 2060 benim için ideal. Bana Euro Truck Simulator, GTA V, CS:GO, Forza Horizon 4’ü 1920.1080 çözünürlükte oynatsın yüksek ayarlarda yeterli.
Hiçbir oyunda darboğaz yok. Üstelik 2060S modeli bu. Ama online oyunlarda birazcık darboğaz olacaktır ama üzecek miktarda olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Online oyunlarda darboğaz dediğiniz 2060 için mi 2060S için mi?
@bytrog elinizdeki PSU modeli nedir?

Biraz inceledim, Smart ve Litepower ürünlerinde 1-2 konu gördüm. 1-2 kişinin yaşaması uzak durun anlamına gelmez.

Şu an Thermaltake TR2s 550W +80 bir PSU var. Bu arada siparişi bugün verdim daha PC gelmedi yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…