i3 10100F 1050 Ti RDR2 ''actıvatıon requıred'' hatası

İşletim sistemi
Windows 11

SehmusInalV

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR4
Ekran kartı
GTX 1050Ti
Anakart
H410M S2H V3
İşlemci
i3 10100F
RDR2'yi açmaya çalışıyorum. Fakat actıvatıon requıred hatası veriyor ne yapmalıyım?

Screenshot_31.png

Dosya Ekleri

• Screenshot_31.png
    Screenshot_31.png
    112,4 KB · Görüntüleme: 27
Kankam Türkçe olarak diyoki yazı oyunun kendi oyunun olduğunu kendine ait olduğunu kanıtla ve internetini kontrol et diyor yazı yani bunları yap olmazsa oradaki linke git hele hele olmazsa YouTube'da çözüm ara.

Hayır Steam üzerinden sahibiyim

Birçok sebebi olabilir, öncellikle Rockstar Games'in açık olduğundan ve giriş yapmış olduğunuzdan emin olun. Sorun devam ederse Rockstar Games'i komple kaldırın Steam üzerinden oyuna giriş yapmaya çalışın. Kendisi otomatik olarak Rockstar Games yükletecektir. Bu arada eski başlıkları gezerken şöyle bir yazı buldum.

"Yok kardeşim arkadaşım alay etmiş sağ olsun. Şimdi tarayıcına gir proxy yaz ve en üstteki sekmeye tıkla. Yüksek ihtimal benimki gibi hem bu tarz sitelere giriş engelli hem de Rockstar'ın kullanıcı giriş sayfasına erişimin engelli olduğu için bunu yaşıyorsun.
Basit bir VPN değiştirme programı indirmen gerekiyor girerken aktif et komumun yurt dışında gözüktüğü için çok rahat giriş sağlıyorsunuz. Umuyorum yardımcı olabilmişimdir."

Bu yazı sizinle aynı sorunu yaşayan birisi tarafından yazılmış.https://www.technopat.net/sosyal/konu/red-dead-online-activation-required-hatasi.1329197/

Söylediklerim işe yaramazsa bu yolu deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı