i3 10100F 1660 Super OC bilgisayarda Roblox düşük kare hızı

Carcaiss

Centipat
Daha fazla  
Selamlar millet güzel gününüz olsun, ben bu 2 hafta önce yeni bir sistem aldım.
Sistem özellikleri şunlar;
Gigabyte 1660 Super OC (driverlar güncel, GeForce Experience'da otomatik olarak da güncelleniyor gelirse)
i3 10100F.
Corsair Dual 16 GB RAM 3000-3200 MHz.
650+80'de bir PSU var.
Ama anlamadığım bir şekilde Roblox'ta bazı oyunlarda yüksek grafik 30-50-60 FPS arası değişiyor. Ve GPU kullanımı CPU kullanımı %20 ila %35 arası geziyor.
Oyun modu ayarını açıp kapadım düzelmedi, Görev Yöneticisi'neden yüksek öncelik verdim düzelmedi. Ne yapsam düzelecek bu (lütfen o sistem var Roblox mu oynanır demeyin. İçinde muazzam eğlenceli ufak tefek oyunlar barındırıyor.)
Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• resim_2022-04-13_124004443.png
    258,3 KB · Görüntüleme: 47

Afterburner değerlerini atars mısınız hocam. Sıcaklık, kullanım ve çekilen güç(watt)'ı açmayı unutmayın GPU ve CPU için.

Afterburner değerlerini atars mısınız hocam. Sıcaklık, kullanım ve çekilen güç(watt)'ı açmayı unutmayın GPU ve CPU için.

Pekala atacağım, aktif değildim yazamadım kusura bakmayınız. ek olarak cpu kullanımı 22.3W

Son düzenleme:
Pekala atacağım, aktif değildim yazamadım kusura bakmayınız. Ek olarak CPU kullanımı 22.3W

Eki Görüntüle 1359043

1660 Super 43W kullanması çok az. Kullanımlar çok düşük CPU ve GPU kullanımı %30'larda. Sistem tam beslenemiyor. Evde topraklama var mı hocam? PSU'da sorun büyük ihtimalle beslemiyor sistemi.

1660 Super 43W kullanması çok az. Kullanımlar çok düşük CPU ve GPU kullanımı %30'larda. Sistem tam beslenemiyor. Evde topraklama var mı hocam? PSU'da sorun büyük ihtimalle beslemiyor sistemi.

PSU 650+80 nasıl beslemesin bu? Topraklanma da olamaz.

İyi de alakası yok ki 650+ Roblox tek sorunlu zaten.

Oyundan oyuna değişiyor ama FPS sorunu yaratmıyor. Tek Roblox'ta böyle sea of, R6, GTA V, kingdom come falan %90 99 arası.

O zaman sıkıntı Roblox'ta silip yüklemeyi deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…