i3 10100F + 1660 Super sistem nasıl?

berkribas

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 5500 TL civarı tutuyor sistem, uyarı ve önerilerinizi almak istiyorum, şimdiden teşekkürler.
X2.

Arkadaşlar, 5500 TL civarı tutuyor sistem, uyarı ve önerilerinizi almak istiyorum, şimdiden teşekkürler.
X2.

i3 10100F için H410 bir anakart da yeterli, H410M-H ile değiştirip ekran kartını 1660Ti yapabilirsiniz, ayrıca DarkFlash Pollux için o kadar para vermezdim.

100 TL ekleyip 1660 Ti alabilirsin.

PSU olarak da bu daha iyi.
Maalesef 200 tl fark var ama aradaki fark eğer değecek kadar iyiyse 200 tl fazla verebilirim.

i3 10100F için H410 bir anakart da yeterli, H410M-H ile değiştirip ekran kartını 1660Ti yapabilirsiniz, ayrıca DarkFlash Pollux için o kadar para vermezdim.
Sizin kasa öneriniz ile arasında 80 tl fark var, sizce tam olarak ne gibi fark var aralarında bilemedim neden almazdınız bunu?

Attığınız kasa 400 TL, attığım kasa 420 TL. 20 TL fark var arada. Şu an stokta olmadığı için pahalıya satıyorlar, bundan 1 hafta öncesine kadar 330-340 liraydı attığınız kasa.
Pardon, yanlış görmüşüm. O linkte çok fazla olumsuz yorum var başka bir öneriniz var mıdır hiç içime sinmedi yorumları görünce sıkışık,dar vs yazmışlar.
Attığınız kasa 400 TL, attığım kasa 420 TL. 20 TL fark var arada. Şu an stokta olmadığı için pahalıya satıyorlar, bundan 1 hafta öncesine kadar 330-340 liraydı attığınız kasa.
GAMEBOOSTER GB-G2112B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Bu kasa iyi midir sizce? güzel bir indirimi var, bu anakarta vs uyumlu mudur, sorun olur mu? tam bilgim yok kusura bakmayın

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı