MKozmos Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 140 Yer Yapay zekayla tartışanlar topluluğu konslosluğunda Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #1 Anakart:MSI H410M-A Pro LGA 1200 Soket Anakart GPU: GTX 1660S(uygun arıyacağım ya da fiyatının düşmesini bekliyeceğim) RAM:Kingston 8GB 2666 MHz DDR4 CL19 KVR26N19S8/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PSU:Cooler Master Elite V3 MPW-6001-ACABN1 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe SSD:SanDisk SSD Plus SDSSDA-240G-G26 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe CPU:Intel i3-10100F Dört Çekirdek 2.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kasa:Everest 162b Audio+Mic Siyah ( Psu Yok) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu sistem iyi mi? Bu fiyata daha iyisi toplanır mı? (Bütçem maksimum 100 TL oynayabilir.)
Anakart:MSI H410M-A Pro LGA 1200 Soket Anakart GPU: GTX 1660S(uygun arıyacağım ya da fiyatının düşmesini bekliyeceğim) RAM:Kingston 8GB 2666 MHz DDR4 CL19 KVR26N19S8/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PSU:Cooler Master Elite V3 MPW-6001-ACABN1 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe SSD:SanDisk SSD Plus SDSSDA-240G-G26 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe CPU:Intel i3-10100F Dört Çekirdek 2.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kasa:Everest 162b Audio+Mic Siyah ( Psu Yok) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu sistem iyi mi? Bu fiyata daha iyisi toplanır mı? (Bütçem maksimum 100 TL oynayabilir.)
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 26 Kasım 2020 #2 SanDisk SSD Plus'lar kronik sorunlu. O kasa ile hava akışı pek olacağını sanmıyorum. Onun dışında iyi.
SanDisk SSD Plus'lar kronik sorunlu. O kasa ile hava akışı pek olacağını sanmıyorum. Onun dışında iyi.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2020 #3 GFYT dedi: SanDisk SSD Plus'lar kronik sorunlu. O kasa ile hava akışı pek olacağını sanmıyorum. Onun dışında iyi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa hak veriyorum. Ama sanki işlemci ile ekran kartı biraz daha dengelenebilirdi. Ama bu sizin sisteminizin kötü olduğu anlamına gelmez.
GFYT dedi: SanDisk SSD Plus'lar kronik sorunlu. O kasa ile hava akışı pek olacağını sanmıyorum. Onun dışında iyi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa hak veriyorum. Ama sanki işlemci ile ekran kartı biraz daha dengelenebilirdi. Ama bu sizin sisteminizin kötü olduğu anlamına gelmez.
MKozmos Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 140 Yer Yapay zekayla tartışanlar topluluğu konslosluğunda Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #4 Denji dedi: Arkadaşa hak veriyorum. Ama sanki işlemci ile ekran kartı biraz daha dengelenebilirdi. Ama bu sizin sisteminizin kötü olduğu anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Ufak bütçe sorunları. GFYT dedi: SanDisk SSD Plus'lar kronik sorunlu. O kasa ile hava akışı pek olacağını sanmıyorum. Onun dışında iyi. Genişletmek için tıkla... Kingston A400 SSDNow SA400S37/240G 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu olur herhalde?
Denji dedi: Arkadaşa hak veriyorum. Ama sanki işlemci ile ekran kartı biraz daha dengelenebilirdi. Ama bu sizin sisteminizin kötü olduğu anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Ufak bütçe sorunları. GFYT dedi: SanDisk SSD Plus'lar kronik sorunlu. O kasa ile hava akışı pek olacağını sanmıyorum. Onun dışında iyi. Genişletmek için tıkla... Kingston A400 SSDNow SA400S37/240G 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu olur herhalde?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 26 Kasım 2020 #5 MKozmos dedi: Ufak bütçe sorunları. Kingston A400 SSDNow SA400S37/240G 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu olur herhalde? Genişletmek için tıkla... Evet, sorunu daha az fakat yine sorun yaşayanlar var. Unutmayın hocam teknoloji şans işi, istersen James Donkey al ( kronik sorunlu) sıkıntı çıkmayabilir. Bu arada SSD olarak tavsiyem panther veya Patriot burstdur. Netac da güzel.
MKozmos dedi: Ufak bütçe sorunları. Kingston A400 SSDNow SA400S37/240G 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu olur herhalde? Genişletmek için tıkla... Evet, sorunu daha az fakat yine sorun yaşayanlar var. Unutmayın hocam teknoloji şans işi, istersen James Donkey al ( kronik sorunlu) sıkıntı çıkmayabilir. Bu arada SSD olarak tavsiyem panther veya Patriot burstdur. Netac da güzel.