W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Ocak 2021 #31 BİR USER dedi: Öyle bir besler ki Genişletmek için tıkla... Sitelere inanmaya devam et. Kullanan biri olarak söylüyorum. Git al o zaman burada niye konu açtın? Değişiksiniz cidden.
BİR USER dedi: Öyle bir besler ki Genişletmek için tıkla... Sitelere inanmaya devam et. Kullanan biri olarak söylüyorum. Git al o zaman burada niye konu açtın? Değişiksiniz cidden.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 10 Ocak 2021 #32 BİR USER dedi: Mesela AMD EPYC 7502P 2.5 GHz 100-000000045 CPU İşlemci - Nanokatalog bu işlemci. Genişletmek için tıkla... Ev kullanıcıları için geliştirilen 64 çekirdekli bu işlemci daha doğru olur gibi. WaIter White dedi: Sitelere inanmaya devam et. Kullanan biri olarak söylüyorum. Git al o zaman burada niye konu açtın? Değişiksiniz cidden. Genişletmek için tıkla... Ben Intel Core i3-9100F kullanıyorum, bu zamana kadar oynadığım birçok oyunda sorun yaşamadım. İşlemciden çok ekran kartını kullanıyor. Tabii benim ekran kartım bu kadar güçlü değil, yani dar boğaz yapmıyor. ._.
BİR USER dedi: Mesela AMD EPYC 7502P 2.5 GHz 100-000000045 CPU İşlemci - Nanokatalog bu işlemci. Genişletmek için tıkla... Ev kullanıcıları için geliştirilen 64 çekirdekli bu işlemci daha doğru olur gibi. WaIter White dedi: Sitelere inanmaya devam et. Kullanan biri olarak söylüyorum. Git al o zaman burada niye konu açtın? Değişiksiniz cidden. Genişletmek için tıkla... Ben Intel Core i3-9100F kullanıyorum, bu zamana kadar oynadığım birçok oyunda sorun yaşamadım. İşlemciden çok ekran kartını kullanıyor. Tabii benim ekran kartım bu kadar güçlü değil, yani dar boğaz yapmıyor. ._.
BİR USER Picopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 142 Yer boşver Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #33 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Ev kullanıcıları için geliştirilen Genişletmek için tıkla... Ev kullanıcıları mı? Bu serverlara bile takılır.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Ev kullanıcıları için geliştirilen Genişletmek için tıkla... Ev kullanıcıları mı? Bu serverlara bile takılır.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 10 Ocak 2021 #34 BİR USER dedi: Ev kullanıcıları mı? Bu serverlara bile takılır. Genişletmek için tıkla... Technopat bir anda yavaşlamaya başladı. Sunuculara takılır da AMD bu işlemciyi geliştirirken ev kullanıcılarını hedefliyordu. Şu anda bu amaç için bundan daha yüksek işlemci bulunmuyor.
BİR USER dedi: Ev kullanıcıları mı? Bu serverlara bile takılır. Genişletmek için tıkla... Technopat bir anda yavaşlamaya başladı. Sunuculara takılır da AMD bu işlemciyi geliştirirken ev kullanıcılarını hedefliyordu. Şu anda bu amaç için bundan daha yüksek işlemci bulunmuyor.
BİR USER Picopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 142 Yer boşver Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #35 Paveloyd dedi: @BİR USER o işlemcinin oyun performansı 5600X'den kötüdür büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... 32 çekirdekten ve 2.5GHz'den bahsediyorum.(5600X daha hızlı ama diğeri de 32 çekirdek.)
Paveloyd dedi: @BİR USER o işlemcinin oyun performansı 5600X'den kötüdür büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... 32 çekirdekten ve 2.5GHz'den bahsediyorum.(5600X daha hızlı ama diğeri de 32 çekirdek.)
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.212 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #36 BİR USER dedi: 32 çekirdekten ve 2.5GHz'den bahsediyorum.(5600X daha hızlı ama diğeri de 32 çekirdek.) Genişletmek için tıkla... Bende oyun performansından bahsediyorum.
BİR USER dedi: 32 çekirdekten ve 2.5GHz'den bahsediyorum.(5600X daha hızlı ama diğeri de 32 çekirdek.) Genişletmek için tıkla... Bende oyun performansından bahsediyorum.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 10 Ocak 2021 #37 500tllik bir işlemci olduğu gerçeği