i3 10100F alınır mı?

Bütçe
4500

Mustafa.z

Femtopat
Daha fazla  
Ben bir PC toplamak istiyorum ve işlemci konusunu pek anlamıyorum ama Intel Core i3 10100F almayı planlıyorum. sizce bu işlemciyi mi almalıyım yoksa başka işlemci mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir PC toplamak istiyorum ve işlemci konusunu pek anlamıyorum ama Intel Core i3 10100F almayı planlıyorum. Sizce bu işlemciyi mi almalıyım yoksa başka işlemci mi almalıyım?

Toplam bütün sisteme bütçeniz mi 4000 yoksa sadece işlemciye mi bütçeniz 4000.

Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı ile karşılaşmadım. İntel işlemcilerinin bu kadar iyi olduğunu biraz geç farkettim. Ben aldığımda f/p bir işlemciydi hala öyledir.

Ben bir PC toplamak istiyorum ve işlemci konusunu pek anlamıyorum ama Intel Core i3 10100F almayı planlıyorum. sizce bu işlemciyi mi almalıyım yoksa başka işlemci mi almalıyım?

Bütçe var ise 10400F almak daha iyi olur, 4 çekirdek 8 izlek ileride belki az gelebilir, mimari de biraz eski sayılır. Ama tam bir F/P ürünü olduğunu söylemeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…