i3 10100F almayın aldırtmayın

Tamam sen haklısın diyelim. Konu aç, göster de insanlar da inansın. Hak versinler sana. Böyle lafı atıp kaçmakla olmaz.

Konu fake olabilir 10100F işlemciye OC yapılamaz. Ve 1600 AF ile eşit sonuç veya daha yüksek sonuç vermesi gerek.

Arkadaşlar ben bir frekans ve çekirdek voltajı değiştirebiliyorsam bu overclock mudur değil midir? Her ne diyorsanız deyin bu şekilde ayarladım işte. Madem bu overclock değil önce bir yaptığım işleme isim koyun. Overclock ile uzaktan yakından alakası olmasa bile sonuç olarak kurcaladım ve daha iyi oldu. Stock halinde durum daha vahimdi, bana kurcalamışsın ondan olmuş falan demeyin. 4.3 Boost yapıyor diyor ama niyeyse 4.1'e sabitleyince performans artıyor.
Ayrıca yükseltme yapmadım yeni bilgisayar topladım. Evde 3 bilgisayar var şu an; 1600 AF 2700 ve 10400F normalde içlerinde dandik ekran kartı var ama akrabalarım geldiğinde mining rigimdeki GTX 1080'leri bu kasalara takıp oyun oynuyoruz. Yani aynı anda iki bilgisayarın da performansını ben buradan görebiliyorum boşuna şöyle iyi böyle iyi yazmayın. Şu an 10400F geçtim ve tüm sorun çözüldü. Yani sistemde de en ufak sıkıntı yok. Hiç kullanmamış adamlar gelip bir şeyler anlatıyor, çok ilginç.

10400F, 10700F dışında Intel işlemciye bulaşma demeniz çok yanlış.

Oyun içi değerler paylaşın diye kaç kere söylememiz gerekiyor? Böyle bir kanıta varılamaz.

Ben kullanıyorum hiçbir problemi yok.

Ben de kullanıyorum sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…